Zsírfagyasztás (cryolipolízis) a helyi zsírpárnák ellen

Kócsó Ingrid

Gondoltad volna, hogy azokról a helyekről, ahonnan a tartós diéta, edzés vagy böjt sem képes eltávolítani a zsírpárnákat, a zsírfagyasztás (cryolipolízis) könnyedén eltávolítja?

A zsírfagyasztás (cryolipolízis) eredményeit sokan hasonlítják a zsírleszíváshoz, pedig amíg a zsírleszívás egy invazív (bőrt felnyitó), drasztikus beavatkozás, a zsírfagyasztás non-invazív eljárás, sőt, még fájdalommal és felépülési idővel sem jár, viszont legalább annyira látványos az eredménye!

Az egy alkalommal akár 25%-os zsírszövetcsökkenést semelyik eddigi non-invazív technológia nem tudta produkálni, így a zsírleszívás első számú alternatívájává lépett elő.

Szalonunkban az EliteCryo Pro -11 C cryolipolízis zsírfagyasztó gépet használjuk 4 akár egyszerre működő 360 fokos fejjel.

Mitől ennyire különleges a technológia?

A fejlett cryolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lefagyasztásával azokat lebontja, és mindezt a környező szövetek megsértése nélkül teszi. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállók a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek.

A zsírfagyasztás során a lefagyasztott zsír nem tud visszaépülni a szervezetbe. Az eredmények kiszámíthatóak és biztosak. Ez a fagyasztási folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, és a folyamat a kezelés után még hetekig zajlik.

A szalonunkban használt EliteCryo Pro zsírfagyasztó gép előnye, hogy nagyobb a fagyasztási terület és egyenletesebb a fagyasztás a korábbi technológiákhoz képest.

Hogyan működik a zsírfagyasztás?

A cryolipolízis hatékonysága a vákuum és hideg együttes hatásmechanizmusán alapul. A kezelőfejek átlagosan 1-2 tenyérnyi területet szívnak be a vákuum segítségével, így a hideg célzottan hat a zsírsejtekre, anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának (a zsírsejtek nagyon érzékenyek a hidegre).

A kezelőfejen található állapotkijelző segítségével könnyen kontroll alatt tudjuk tartani a hőmérsékletet, akár -11 Celsius fokra is beállítva.

A cryolipolízis során a zsírsejtek apoptózisnek, vagyis programozott sejthalálnak vetik alá magukat, és kristályosodnak, majd az anyagcsere folyamatok során kiürülnek a szervezetből.

Mire számíts a kezelés alatt?

Az eljárás során a következő lépések zajlanak:

 1. Az első lépésben megmérjük a körfogatodat, mivel a zsírfagyasztás eredményét centiméterekben fogjuk látni.
 2. Második lépésben a kezelendő területre egy glicerines kendőt helyezünk, amely védi a bőrödet az esetleges fagyási sérülésektől.
 3. Harmadik lépésben a kezelőfejet a kezelendő területre helyezve az vákuum segítségével az adott területet beszívva megkezdi az adott terület fagyasztása. A hőmérsékletet biztonságosan kontroll alatt tudjuk tartani, és ha érzékeny bőrű vagy, akkor állíthatjuk a szívóerőt is. Emellett lehetőség van a folyamatos vagy pulzáló vákuum mód kiválasztására is, ha azt jobban kedvelnéd. Kezdetben, amikor a kezelőfej beszívja a területet, a vákuum miatt lehet némi érdekes érzet, de a bőröd hamar hozzászokik ehhez az érzéshez.
 4. A kezelés után folytathatod a napod, mivel nincs szükség felépülési időre. Egyes esetekben a vákuum miatt kialakulhat bőrpír, és a kezelt terület a hideg hatására enyhén érzéketlen lehet. Ezek a tünetek általában pár napon belül elmúlnak. Ha különösen érzékeny a bőröd, és a pirosság továbbra is fennáll, akkor javasoljuk, hogy a fekete nadálytő krémet használd, amely természetes és hatásos az ilyen esetekre.

Melyik területekre alkalmazhatjuk?

A kezelhető területek: has, fenék, csípő, derék, külső és belső comb, kar, toka.

A kezelés időtartama 40 perc /alkalom. Ugyanarra a területre az alkalmak között ajánlott 4 hétnek eltelnie.

Milyen eredményre számíthatsz?

Amikor hízunk, nem a sejtek száma növekszik, mivel mindenki meghatározott számú zsírsejttel születik. Ehelyett a sejtek térfogata növekszik, és bennük lévő zsírmennyiség egyre gyarapszik. A cryolipolízis nemcsak a zsír kiürítését célozza meg, hanem a zsírsejtek elpusztítását is, és ezek a sejtek a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből.

Ennek eredményeként a kezelt területre nehezebb visszahízni, és az eredmény tartós marad. A változások a kezelést követő 2-6 hét során folyamatosan zajlanak, mivel a szervezetnek időre van szüksége ahhoz, hogy végbe menjenek a biológiai folyamatok a testünkben.

Egy alkalommal akár 27-30%-os zsírszövetcsökkenést is elérhetünk.

A zsírfagyasztás után ajánljuk a gépi nyirokmasszázst, hogy a zsírfagyasztás során képződött szövetekből távozó víz, méreganyagok, bomlástermékek gyorsabban távozzanak a szervezetedből!

Ellenjavallatok és kizáró tényezők:

 • 18 év alatti életkor.
 • Terhesség és szoptatás idején.
 • Ha a kezelendő területen található fém spirál, pacemaker, szívritmus szabályzó, gyomorgyűrű, vagy bármilyen beültetett idegen anyag vagy fém.
 • Amennyiben a kezelendő területen friss heg, herpesz, seb, nyílt sérülés található.
 • Erős viszér esetén a kezelendő területen.
 • Ha máj- vagy veseelégtelenség, Raynaud-szindróma, súlyos csalánkiütés (hideg urticaria), krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás), alacsony fehérje szint (hipoproteinémia) áll fenn.
 • Nem ajánlott, ha rohamszerű hideg hemoglobinuriában szenvedsz (a hideg hatására szétesnek a vérsejtek) vagy ha nyílt seb vagy más bőrsérülés van a kezelendő területen.
 • Nem alkalmazzuk, ha korábban keloid képződésed, hypertrophiás forradásod volt a kezelendő területen.
 • Nem ajánlott súlyos cukorbetegség, nagyon magas vérnyomás, keringési zavarok, kemoterápia, rák, szívbetegségek, epilepszia, bőrbetegségek vagy szívelégtelenség esetén.
 • A hasi kezelést érdemes kihagyni a menstruáció ideje alatt.
Vannak kérdéseid? Jelentkezz be bármelyik szalonunkba egy ingyenes 15 perces konzultációra vagy hívj fel minket a lenti elérhetőségeinken!
Nézd meg a Beautyfly Szeged bemutatkozó videóját:
Nézd meg a Beautyfly Kiskunfélegyháza bemutatkozó videóját:

Nyitási ajánlatunk

A legalább 5 alkalmas bérleteink vásárlása esetén 30 perc gépi Nyirokmasszázst adunk ajándékba!

Figyelem! Az akció a végeleges szőrtelenítés 5+1-es akciós bérleteinkre nem vonatkozik.
Ajánlat

Bérletes ajánlataink

Használd ki bérletes ajánlatainkat, ha már tudod, hogy mire van szükséged.

Nem tudod még, hogy melyik kezelést válaszd?
Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Kombinált bérleteink

HIEMT + 30′ Gépi Nyirokmasszázs

HIEMT 1 testrész HIEMT 2 testrész
4 alkalom
55.000Ft
63.000Ft
6 alkalom
72.000Ft
84.000Ft

5D Lipolézer + 30′ Gépi Nyirokmasszázs

Lipolézer 1 testrész Lipolézer 2 testrész
5 alkalom
70.000Ft
100.000Ft

Beautyfly Body Centerek

Beautyfly Szeged

Kócsó Ingrid
6726 Szeged, Fő fasor 104.
szeged@beautyfly.hu
(+36) 20 434 3113

Beautyfly Kiskunfélegyháza

Balog Zsuzsanna
6100 Kiskunfélegyháza, Korond u. 2.
kkfelegyhaza@beautyfly.hu
(+36) 20 356 4623

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot!

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb adózási aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésre vonatkozó törvények és adószabályok változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük kérdezze könyvelőjét vagy minket a bejegyzés aktualitásával kapcsolatosan!

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket