HIEMT Intimpad

Kócsó Ingrid

A HIEMT technológiának, amit a korábbi bejegyzésünkben (link itt) mutattunk be, van egy egyre többek által igénybe vett egészségügyi oldala is.

Hatékonyan használható a

  • férfi és női inkontinencia kezelésére vagy megelőzésére,
  • a szülés utáni regenerációra,
  • a medencefenék-izom erősítésére,
  • és a szexuális élet felpezsdítéséhez a záróizmok működésének fokozására is.

Ezeket a funkciókat és a kezelés menetét mutatjuk be ebben a bejegyzésünkben.

Röviden a HIEMT technológiáról

Az eljárás hivatalos neve HIEMT, ami rövidítése a „high intensity focused electromagnetic technology” vagy magyarul a „magas frekvenciájú fókuszált elektromágneses mező”. A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt generálnak, ami rendkívül erőteljesen stimulálja az izmokat.

A HIEMT által kiváltott folyamatos izom-összehúzódások változtatják meg az izomzat belső szerkezetét. Ezen eljárás során a miofibrillumok, amelyek a harántcsíkolt izomszövet izomrostjainak belső összehúzódásra képes alapegységei, kerülnek stimulációra. Ez azt jelenti, hogy az izomzat alapstruktúrája erősödik, ami eredményeként az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

HIEMT Intimpad, a HIEMT egészségügyi oldala

Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyek korábban nem voltak ilyen egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és fájdalommentesen kezelhetők.

A korral és szüléssel összefüggő problémák miatt a nemi szervek keringése romlik, az izmok meggyengülnek, ami inkontinenciához és más nehézségekhez vezethet, emellett a szexuális élet is romolhat.

Az Intimpad, mely csatlakoztatható a HIEMT készülékhez, az elektromágneses mező használatával aktiválja a medence izmait és célzottan erősíti a medencefenék izomzatát. A kezelés során az energia mélyen a izmokba hatol, stimulálva a medence területét, így a kezelés alatt akár 10-12.000 izomösszehúzódást is kiválthat.

A pad ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a lábak természetes pozícióban legyenek, mivel a középső, emelt terület tökéletesen illeszkedik a medencefenékhez, biztosítva annak kényelmét és támasztékát.

A vendégeink, akik heti két alkalommal 30 percre ráülnek (diszkrét környezetben, utcai ruhában) az intimpadra, egy hat alkalmas kezeléssorozat után jelentős életminőségbeli javulást tapasztalnak.

HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad:

Elektromágneses Intimpad kezelésének hatása az izomzatra:

A szexuális élet jelentős javulása

Az egészséges szexuális funkcionalitás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők önfeledten megéljék a mindennapokat. Ebből adódóan a szexuális diszfunkciók negatívan hathatnak rájuk.

Tanulmányok szerint az idősebb hölgyek nagyobb arányban érintettek, mint a fiatalabb társaik. Ennek oka leginkább a kismedence izomzat elgyengülése a kor előrehaladtával illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, a terhességben illetve az orgazmusokban is. A feszesebb izomtónus biztosítja az intenzívebb orgazmus elérését.

Miért?

A kismedencei rendellenességek leggyakrabban a medence izomzatának és kötőszövetek elgyengüléséből adódnak. A gyenge vagy dekoncentrált izmok nem képesek megfelelően támogatni a hüvelyi súrlódást és a véráramlást, ami akadályozza az orgazmus elérését.

Az inkontinencia kezelése

A HIEMT Intimpad kezelés megoldás azon nők és férfiak számára, akik inkontinenciában szenvednek, és javítani szeretnének az életminőségükön.

Mi a vizelet inkontinencia?

Az akaratlan vizeletvesztést, a visszatartási képtelenséget jelenti. Ha akaratunktól függetlenül vizelet ürül a szervezetünkből, függetlenül attól, hogy csupán néhány csepp vagy akár nagyobb mennyiség. Gyakorlatilag minden életkorban előfordulhat. Leggyakoribb oka a medencefenék izomzatának beidegzési zavara, vagy annak süllyedése, ezen okok a vizelettartás képességének csökkenését eredményezhetik.

Leggyakoribb fajtái a stressz-, sürgető- és a kevert inkontinencia. A HIEMT Intimpad által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok stimulálódnak, ezáltal az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el. Alkalmanként 10-12.000 izomösszehúzódást eredményez. Egy inkontinencia kezelés 20.000 Kegel gyakorlatnak felel meg. Diszkrét és gyors.

Vannak kockázatai a kezelésnek?

A HIEMT izomépítés egy kiemelkedően biztonságos és kockázatmentes kezelés. Nem termel hőt és nem okoz ionizációt, a kezelés fájdalommentes és nem okoz égési sérülést.

Végig fokozatosan, szinte edzésterv szerűen haladunk, az izomstimuláció teljesen fájdalommentes, legfeljebb frissítő érzékenységet fogsz érzékelni, mint egy nagyon intenzív intimtorna után.

A HIEMT Intimpad kúra előnyei

  • A kezelés után tapasztalható bizonyítottan javuló szexuális élet, mely magában foglalja az intenzívebb orgazmus elérését.
  • A kezeléssorozat minden esetben ruhában történik, és nem igényel 30 percnél hosszabb időt.
  • A folyamat egy kellemes szobában zajlik, külön helyiségben, és nem igényel semmilyen beavatkozást vagy érzéstelenítést.
  • Gyakorlatilag nincsenek mellékhatásai.

Intimpad árak 2023.10.31-én:

6 alkalmas Intimpad bérletünk mellé 30 perc gépi Nyirokmasszázst adunk ajándékba

  • 1 alkalom 10.000Ft
  • 6 alkalom 54.000Ft
Vannak kérdéseid? Jelentkezz be bármelyik szalonunkba egy ingyenes ~20 perces konzultációra vagy hívj fel minket a lenti elérhetőségeinken!
Nézd meg a Beautyfly Szeged bemutatkozó videóját:
Nézd meg a Beautyfly Kiskunfélegyháza bemutatkozó videóját:

Nyitási ajánlatunk

A legalább 5 alkalmas bérleteink vásárlása esetén 30 perc gépi Nyirokmasszázst adunk ajándékba!

Figyelem! Az akció a végeleges szőrtelenítés 5+1-es akciós bérleteinkre nem vonatkozik.
Ajánlat

Bérletes ajánlataink

Használd ki bérletes ajánlatainkat, ha már tudod, hogy mire van szükséged.

Nem tudod még, hogy melyik kezelést válaszd?
Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Kombinált bérleteink

HIEMT + 30′ Gépi Nyirokmasszázs

HIEMT 1 testrész HIEMT 2 testrész
4 alkalom
55.000Ft
63.000Ft
6 alkalom
72.000Ft
84.000Ft

5D Lipolézer + 30′ Gépi Nyirokmasszázs

Lipolézer 1 testrész Lipolézer 2 testrész
5 alkalom
70.000Ft
100.000Ft

Beautyfly Body Centerek

Beautyfly Szeged

Kócsó Ingrid
6726 Szeged, Fő fasor 104.
szeged@beautyfly.hu
(+36) 20 434 3113

Beautyfly Kiskunfélegyháza

Balog Zsuzsanna
6100 Kiskunfélegyháza, Korond u. 2.
kkfelegyhaza@beautyfly.hu
(+36) 20 356 4623

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot!

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb adózási aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésben szereplő árak és akciók változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük ellenőrizd a legfrissebb árainkat itt: Aktuális áraink

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket