Új arckezelés a Beautyfly-nál:
Thesera Lifting tű nélküli szálbehúzás

Kócsó Ingrid

Bioszálazás injekció használata nélkül

Az esztétikai orvoslás ágazata folyamatosan fejleszti meglévő kezelési protokolljait, és olyan új eljárásokat hoz létre, amelyekben a legkorszerűbb technológiákat kombinálják. A THESERA Lifting már számos országban elérhető, és sikeresen alkalmazzák az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Dániában, Franciaországban és Angliában is. Ez a kezelés feszesíti a bőrt és növeli annak térfogatát.

A speciálisan erre a módszerre kifejlesztett savak és szálak serkentik a bőr kollagén termelését, ami eredményeként növekszik a bőr rugalmassága, így lényegesen feszesebb és tömörebb lesz.

Mi is pontosan a Thesera Lifting tű nélküli szálbehúzás?

Anti aging, azaz fiatalító kezelés. Kellemes, non invazív lifting megoldás bőrbe olvadó szálak segítségével. Így elkerülhető a szálbehúzásos lifting, és a megereszkedett bőr újra feszes lesz.

A vonalaink határozottabb kontúrosabbak lesznek, a bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

A Thesera L. Lifting szett minden tagja természetes aktív hatóanyagokban gazdag termék, kiemelkedő antioxidáns tartalommal. Mindegyik eleme tartalmaz „bogyós gyümölcs koktélt”. Ezek a bogyós gyümölcsök telis-tele vannak antioxidáns hatóanyagokkal, amelyek segítenek felvenni a harcot a káros szabadgyökök ellen, ezért kiváló öregedést gátló megoldás.

A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A feloldódott szálakat speciális aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenjük és maszkkal fedjük.

A feloldott, már folyékony állagú PDO szálak a bőrbe kerülve beépülnek abba. Ekkor újra szilárd halmazállapotot vesznek fel és erősen stimuláló, lifting hatást fejtenek ki.

Tanács Noémi szegedi kozmetikusunk mutatja be a Thesera Lifting kezelést:

A Thesera Lifting tű nélküli szálbehúzás előnyei

 • Egyedülálló, orvosok által is használt technológia
 • Látványos eredmény akár az első kezelést követően
 • Nincs tű, nem sérül a bőr egyáltalán
 • Fokozatosan kialakuló hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően
 • Teljesen biztonságos
 • Nincs mellékhatása
 • Nincs fájdalom, sem pirosodás, sem kékülés
 • Nincs szükség felépülési időre
 • A környezet nem érzékel drasztikus változást
 • 1 órás pihentető kezelés
 • Nem fényérzékenyít, így nyáron is végezhető
 • Kombinálható hyaluronpenes arcformázással, vagy termikus Ionizációval, PDRN lazac DNS kezeléssel, a még tartósabb eredményért

A Thesera Lifting kezelés 4 lépése

1. A bőr előkészítése, a bőr csatornáinak megnyitása

Minden a bőr előkészítésével kezdődik, először egy hámlasztó habot és háromféle savat tartalmazó hámlasztó szérum keverékét viszünk fel a bőrre, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. Az innovatív TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását.

A TDN egy egyedülálló megoldás: a természetes összetevőket nano méretű dupla falú kapszulákba zárják, ezáltal azok sokkal stabilabbak, ellenállóbbak, könnyebben szabályozhatók és sokkal hatékonyabbak is.

Főbb összetevők: hámlasztó és kollagén termelődést serkentő glikolsav, málna keton, gyümölcsökből származó antioxidáns hatású kivonatok (kékáfonya, goji bogyó, acai bogyó, alma, tőzegáfonya)

2. A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

A TDN kapszulázott sav technológiával előkészített bőr csatornái nyitva maradnak, és ezáltal képesek lesznek a felszívódó szálak befogadására. A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak.

A szérum bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag, így nyugtató hatással van a hámlasztással előkezelt bőrre. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát.

A szérum és a szálak keveréke zselé-szerű kollagénes keverékké alakul, ami a bőrre kenve kellemes érzetet kelt. Ezt tápláló maszkkal fedjük, amely serkenti a vérkeringést és segíti a szálak bőrbe jutását. A szérumban feloldott szálak és a vérkeringést serkentő, hidratáló pakolás 15-20 perc alatt fejtik ki hatásukat. A maszk a vérkeringés fokozásával segíti a szálak bejutását a bőrbe.

Főbb összetevői: antimikrobális és kellemes illatot biztosító természetes levulinsav, pórusösszehúzó és bőrnyugtató hatású niacinamid, bőrnyugtató allantoin, hidratáló és sejtregeneráló hatású selyemprotein (fibroin), gyümölcsökből származó antioxidáns és bőrkondicionáló gyümölcs kivonatok (goji bogyó, keskeny levelű áfonya, acai bogyó, alma, tőzegáfonya)

3. A vérkeringés fokozása és visszaszilárdítás

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, a Hydra Booster arcpakolás, melynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki. A bőr feszesítése,a szálak visszaszilárdítása ezzel az erős lifting hatással rendelkező géllel tökéletesen megvalósul.

Főbb hatóanyagai: vízmegkötő és hidratáló glicerin, bőrnyugtató allantoin, vérkeringést serkentő rózsabors kivonat, antibakteriális bőrfertőtlenítő hatású szakállzuzmó, gyulladáscsökkentő és antimikrobális hatású koreai kökörcsin kivonat, hidratáló és vízmegkötő hatású hialuronsav, bőrfeszesítő és bőrfeltöltő kollagén

4. Lifting hatású hidratáló gélmaszk

Nagyban növeli a bőr feszességét, ezáltal élesíti az arc kontúrjait. Kollagén termelődést serkentő hatással bír és ápolja a bőrt. Segít, hogy a bőrbe juttatott szálak és aktív hatóanyagok maximálisan kifejthessék hatásukat.

Főbb hatóanyagai: vízmegkötő és hidratáló glicerin, bőrnyugtató allantoin, gyulladásgátló és baktériumölő édesgyökér kivonat, regeneráló és kollagéntermelődést serkentő ázsiai gázló kivonat, antioxidáns (sejtvédő) zöld tea kivonat, pattanásokat és bőrirritációkat gyógyító csalán, hidratáló és bőrnyugattó aloe kivonat, 7 vérkeringést serkentő és ragyogást fokozó rózsabors, gyulladáscsökkentő és antimikrobális hatású koreai kökörcsin kivonat, erős kollagéntermelődést serkentő copper tripeptide-1

5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A kezelés végén bőrépítő és bőrerősítő peptidekben, valamint ápoló olajakban gazdag szérumot viszünk fel a bőrre. Fokozza a bőr ragyogását, peptid komplexszel segít a ráncok mélységének csökkentésében és a finomabb ráncok elsimításában. 9 féle természetes növényi összetevőt és 4 féle természetes ápoló olajat tartalmaz.

Fő hatóanyagai: vízmegkötő glicerin, pórusösszehúzó és bőrnyugtató hatású niacinamid, gyulladásgátló és baktériumölő édesgyökér kivonat, bőrnyugtató panthenol, regeneráló és kollagéntermelődést serkentő ázsiai gázló kivonat, bőrfeszesítő aminosavak (arginin, adenozin, karnitin, karnozin), antioxidáns (sejtvédő) zöld tea kivonat és rozmaring olaj, peptidek, bőrépítő borsófehérje

A Thesera Lifting angol bemutató videója (forrás: youtube.com):

A Thesera Lifting kezelés várható eredményei

 • Az egész arcot, nyakat, dekoltázst érintő lifting hatású kezelés, melytől a megereszkedett bőr feszesebb lesz.
 • A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek.
 • A bőr tömörsége növekszik.
 • Finomodnak ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.
 • A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas marad.
 • A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, és az sokkal feszesebb és tömörebb lesz.
 • A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át építik a bőrt és sokáig kifejtik stimuláló, kollagén indukciós hatásukat. A hatás több hónapokig megmaradhat, hiszen a megerősödött kollagénrostok jobban támasztják a bőrünket.

A kezelés időintervalluma 75 – 90 perc alkalmanként.

Kinek ajánlott a Thesera Lifting kezelés?

 • Akik kellemes kezelést szeretnének, pirosság, felépülési idő nélkül.
 • Akik pihenni szeretnének a kezelés alatt.
 • Akik vállalják a 4 alkalmas kúrát.
 • Akik Termikus ionizáció, vagy hyaluronpenes arcformázás mellé szeretnék az egész arcukat megújítani.
 • Akik nem szeretnének a fényvédelemmel sokat bajlódni, vagy hajlamosak a barna foltokra.
 • Akiknek megereszkedett a bőre, ráncos, vagy rossz turgorú, vagy nagyon vízhiányos.

Kinek nem ajánlott a Thesera Lifting kezelés?

 • Akik tudják, hogy nem fogják végigcsinálni a 4 alkalmas kúrát.
 • Akik azonnali eredményt akarnak.
 • Akik nem szeretnének magasabb árú kezelést igénybe venni.
 • Akik nem ápolják otthon rendszeresen a bőrüket.
 • Akik azt gondolják, ha megcsinálják a Thesera kúrát, utána már nem is kell foglalkozniuk a bőrükkel.

Gyakran ismételt kérdések a Thesera Lifting kezeléssel kapcsolatosan

 • Nagyon piros leszek kezelés után?
  Némi bőrpír előfordulhat, de az esetek 90%-ban semmi ilyennel nem kell számolnod.
 • Kell valamilyen előkészület a kezelésre?
  Ha nem használsz aznap előtte alapozót, biztosan jobb lesz az eredmény.
 • Van valami szabály kezelés utánra?
  Igen, 12 óráig ne mosd le a készítményt! Kezelés utáni napokban kend a bőröd többször (3-4x naponta)
 • Egy alkalom is ér valamit?
  Ha épp osztálytalálkozóra / esküvőre / randira mégy, akkor igen, kb. 1 hétig szép lesz a bőröd, de egy kezelésnek hosszútávú hatása nincsen (ilyen a legtöbb kezelés). A tartós eredmény elérésére 4 alkalom szükséges.
 • Milyen sűrűn ajánlott kezelésre menni?
  A kúra alatt 1 – 3,5 hét után ajánlott a következő kezelés, de hatékonyabb, ha sűrűbben jössz.
 • Meddig tart a hatása a kúrának?
  Attól függ, milyen periódusokkal veszed fel a kúrát. Ha el tudsz jönni 1,5 – 2 hetente, akkor jóval tovább fog tartani. Ha csak havonta, akkor kb. 3 hónap múlva szükség lesz emlékeztető kezelésre. HA MICELLÁS VÍZZEL, ARCTISZTÍTÓ HABBAL, ARCTISZTÍTÓ ZSELÉVEL, SAVAKKAL, HELYTELEN SMINKKEL kiszárítod a bőrödet, akkor ez is és minden más kezelés hatása is TISZAVIRÁG ÉLETŰ LESZ!
  Ha eljársz rendszeresen (legalább havonta egyszer) fiatalság megőrző kezelésre, akkor nagyon sokáig élvezni fogod a hatását. Ilyen kezelések a mezoterápiák, Hyamatrix kezelés, mikrotűs regenerálások.
  Ha „csak” az otthoni kezelés marad, akkor fél-, egy évig látod majd a hatását bőrállapottól függően.
  Ha az otthoni ápolás is hiányos, nem megfelelő, esetleg „nem hiszel a krémekben”, akkor a kezelés hatása sokkal rövidebb ideig látható.
 • Hol érhető el a Thesera Lifting kezelés?
  Jelenleg a szegedi Beautyfly szalonban Tanács Noémihez tudsz bejelentkezni a kezelésre. December 4-től pedig már Kecskeméten Szüle Dórihoz is be tudtok jelentkezni Thesera Lifting kezelésre!

Thesera Lifting árak 2023.11.15-én:

 • 1 alkalom 45.000Ft
 • 6 alkalom 160.000Ft

Thesera Lifting kozmetikusaink:

Tanács Noémi

Beautyfly Szeged
6726 Szeged, Fő fasor 104.
noemi@beautyfly.hu
(+36) 30 486 6251

Szüle Dóra

Beautyfly Kecskemét (dec. 4-től)
6000 Kecskemét, Forrás utca 2/B (Forrás Lakópark)
kecskemet@beautyfly.hu
(+36) 20 299 3090

Vannak kérdéseid? Jelentkezz be bármelyik szalonunkba egy ingyenes ~20 perces konzultációra vagy hívj fel minket a lenti elérhetőségeinken!
Nézd meg a Beautyfly Szeged bemutatkozó videóját:

Beautyfly Body Centerek

Beautyfly Szeged

Kócsó Ingrid
6726 Szeged, Fő fasor 104.
szeged@beautyfly.hu
(+36) 20 434 3113

Beautyfly Kiskunfélegyháza

Balog Zsuzsanna
6100 Kiskunfélegyháza, Korond u. 2.
kkfelegyhaza@beautyfly.hu
(+36) 20 356 4623

Beautyfly Kecskemét

Szüle Dóra
6000 Kecskemét, Forrás utca 2/B (Forrás Lakópark)
kecskemet@beautyfly.hu
(+36) 20 299 3090

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot!

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb adózási aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésben szereplő árak és akciók változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük ellenőrizd a legfrissebb árainkat itt: Aktuális áraink

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket