Fogyás és bőrfeszesítés a Beautyfly Body Centerekben

Kócsó Ingrid

Itt az újév és ilyenkor mindenki igyekszik egy kicsit összerendeződni az év eleji ígéreteivel és új lendülettel kezdeni az évet. Sokan szabadulnának akár nagyobb súlyfeleslegtől is, de úgy érzik, hogy nagyon kellene egy kezdőlökés, ami segíti a további erőfeszítéseiket.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy nagy lökésre a fogyásban, akkor ez a bejegyzés Neked szól! 

5 kezelés együtt dolgozik azért, hogy leolvadjanak a testedről a kilók és feszes legyen utána a bőröd

Így dolgozik együtt a kavitációs zsírbontás, a gépi nyirokmasszázs, a HIEMT, a zsírfagyasztás és az Endo Tight ötösfogata a gyors testsúlycsökkentésed érdekében:

A fogyás útjára lépni egy külső és belső személyes élmény. Amíg a hagyományos módszerek, mint például a diéta, a testmozgás, azaz az életmódváltás továbbra is lényegesek a hosszútávú siker érdekében, a legmodernebb technológiák forradalmasították a testformálás megközelítését.

1. lépés: Kavitációs zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal

A kavitációs zsíreltávolítás egy csúcstechnológiás zsírbontó nem invazív esztétikai eljárás, ami népszerűvé vált, mert képes a makacs zsírlerakódásokat megcélozni, fellazítani és eltüntetni. Ezzel kezdjük a folyamatot, mert ez segít a zsírsejtek megdolgozásában, fellazításában, hogy a fogyás gyors és hatékony legyen.

Ez az innovatív technika ultrahanghullámokat használ a zsírsejtek megbolygatására és lebontására, folyékony formájúvá alakítva azokat.

A kavitációs zsírbontás alacsony frekvenciájú hanghullámokat generál, amelyek mikroszkopikus buborékokat hoznak létre a zsírszövetben. E buborékok gyors tágulása és összehúzódása nyomást gyakorol a zsírsejtek membránjára, ami azok felszakadását okozza. A lebontást követően a cseppfolyósított zsír természetes módon feldolgozódik és a szervezet nyirokrendszerén keresztül távozik.

A kavitáció precízen, szelektíven célozza meg a zsírsejteket, miközben megkíméli a környező szöveteket. Ez az eljárás a testkontúrozás nem sebészeti alternatíváját kínálja és formásabb és tónusosabb megjelenést eredményez. 

A kezelést gépi nyirokmasszázzsal zárjuk, amire azért van szükség, hogy a lebontott zsírok bomlástermékei gyorsan távozzanak a szervezetből. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

Gépi nyirokmasszázs:

Következő lépések: HIEMT és zsírfagyasztás

Az első lépés ugyan fix, de utána nagyon esetfüggő, hogy milyen kezeléseket és milyen arányban, mixben és időközökkel alkalmazunk. A zsírfagyasztás és HIEMT nagyon jól kiegészítik egymást a fogyás felgyorsításában.

A nagy intenzitású elektromágneses izomtréning (HIEMT) és a zsírfagyasztás két innovatív technika, amelyek egyre népszerűbbek a gyors eredmények miatt. 

HIEMT: Az elektromágneses izomstimuláció ereje

A nagy intenzitású elektromágneses izomtréning (HIEMT) egy forradalmi technológia, amelynek célja az izomösszehúzódások stimulálása fókuszált elektromágneses energiával. A hagyományos edzésektől eltérően a HIEMT erőteljes összehúzódásokat idéz elő, és olyan intenzitással veszi igénybe az izmokat, amelyet pusztán edzéssel nagyon nehéz elérni. Ezek a maximális összehúzódások izomátalakításhoz, erősödéshez és zsírcsökkentéshez vezetnek.

A HIEMT előnyei:

 • A HIEMT segít csökkenteni a zsírt a célzott területeken, így nem invazív alternatívát nyújt a sebészeti eljárásokkal szemben.
 • Az izomtónus erősítése: Az erőteljes összehúzódások kiváltásával a HIEMT hozzájárul az izmok erősítéséhez és tónusosodásához, javítva a test általános formáját.

HIEMT kezelés:

Zsírfagyasztás: a zsírsejtek lefagyasztása a formás testért

A kriolipolízis, másnéven zsírfagyasztás, egy nem sebészeti eljárás, amely szelektíven csökkenti a zsírlerakódásokat a zsírsejtek lefagyasztásával és eltávolításával.

Ez a technológia azon az elven alapul, hogy a zsírsejtek érzékenyebbek a hideg hőmérsékletre, mint a környező szövetek, ami lehetővé teszi, hogy célzottan és más struktúrák károsítása nélkül pusztítsuk el őket.

A HIEMT és a kriolipolízis kombinálása az optimális eredmények érdekében

Bár a HIEMT és a zsírfagyasztás önmagukban is hatékonyak, e technológiák kombinálása felerősítheti előnyeiket. A HIEMT az izomtónus növelésére és a zsír csökkentésére összpontosít az izomösszehúzódások révén, míg a kriolipolízis a helyi zsírlerakódásokat célozza meg és szünteti meg.

Az e technikák közötti szinergia átfogó megoldást nyújt a testük formálására és a határozottabb sziluett elérésére törekvők számára.

Zsírfagyasztás:

Kiegészítő lépés: Endo Tight testfeszesítés és cellulitkezelés

A zsíroktól való megszabadulás következménye, hogy a bőrünk a zsírszövet eltávolítása után narancsbőrösebb és kevésbé feszes lesz, erre találták ki az Endo Tight testfeszesítést és cellulitkezelést

Az Endo Tight testfeszesítés sebészeti beavatkozás nélkül képes átalakítani a test azon részeit, ahol lokalizált, nehezen eltávolítható zsírszövetek találhatóak, mint például a karok, a combok vagy a derék. A zsírcsökkentő folyamatban a feltört zsírsejtek elvezetésére és a szövetek anyagcseréjének fokozására, feszesítésére használjuk. Kifejezetten a laza szövetek feszítésére tervezték, melynek hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.

kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik. A gép olyan rezgést és nyomást hoz létre, amely egyfajta értorna hatását fejti ki, ami egyúttal elvezeti a szövetben lerakódott fölösleges vizet és elraktározódott méreganyagokat.

A szövetek átmasszírozásával eltávolítható a narancsbőr, javítható a mikrokeringés, megszüntethető a fájdalmas izomgyulladás, emellett kiemeli az izmokat. Mindazonáltal a vendégnek egy rendkívüli kellemes extra SPA élményt is ad. Alkalmazható fenék és hátsó comb, vádli, talp, alsó hát vagy a külső combra is. 100% siker, sima valamint feszes bőr mindenhol.

Az 5 kezelés együtt a zsírok ellen

Akár külön-külön, akár kombinálva alkalmazzuk ezeket a kezeléseket, ígéretes utat kínálnak a tónusos, formás testalkat eléréséhez anélkül, hogy műtétre vagy hosszadalmas felépülésre lenne szükség.

Mielőtt bármilyen esztétikai eljárásnak alávetnéd magad, mindig konzultálj képzett munkatársainkkal, hogy együtt alakítsuk ki a tested és az elképzeléseid számára a legjobb kezelési mixet.

Várunk szeretettel a Beautyfly Body Centerekben! ❤️

Figyelem! Az árak 2024. februárban változhatnak, a következő árak 2024. januárra vonatkoznak:

Kavitációs kezelés árak (4 x 10 perc) 2024. januárban (még a 2023-as árakon):

 • 1 alkalom 8.000Ft
 • 6 alkalom 43.000Ft
 • 8 alkalom 55.000Ft

Gépi nyirokmasszázs árak 2024. január (még a 2023-as árakon):

 • 1 alkalom 30' 5.000Ft

HIEMT - Izomépítés árak 2024. január (még a 2023-as árakon):

A 2 testrészes ár akkor érvényes, ha egyszerre, egy 30 perces kezelés során kezelhető a 2 testrész (pl. has és karok). 

Amennyiben a testrészek kezelése 2*30 percben megvalósítható csak (pl. has és fenék), akkor 2 db egy testrészes HIEMT árral kell számolni.

1 testrész 2 testrész
1 alkalom
10.000Ft
12.000Ft
4 alkalom
36.000Ft
44.000Ft
6 alkalom
48.000Ft
60.000Ft

Zsírfagyasztás árak 2024. január (még a 2023-as árakon):

 • 1 kezelőfej 40' 15.000Ft
 • 2 kezelőfej 40' 30.000Ft
 • + kezelőfej +15.000Ft
 • Toka 12.000Ft

Endo Tight kompressziós mikrovibrációs kezelés árak 2024. január (még a 2023-as árakon):

 • Fenék feszesítő kezelés 20' 10.000Ft
 • Comb feszesítő kezelés 20' 10.000Ft

  elöl vagy hátul

 • Has feszesítő kezelés 20' 10.000Ft
 • Kar feszesítő kezelés 20' 10.000Ft
 • Teljes testkezelés kezelés 60' 30.000Ft

  Karok, has, fenék, combok elöl és hátul. Egyszeri próbaalkalom.

🎁 Tudod, hogy mi a legjobb ajándék bármilyen fontos alkalomra? Adj ajándékba testi megújulást, külső változást! 🥰

Ha igazi ajándékot szeretnél adni Valakinek bármilyen fontos alkalomra, akivel tényleg törődsz, akkor ajándékozz neki fiatalodást! Jobban fogja érezni magát a bőrében és igazán hálás lesz Neked ezért!

Akár nőről, akár férfiról van szó, fog találni számára vágyott szolgáltatást a non invazív kezeléseink között:

 • Zsírfagyasztás (Cryolipolízis)
 • HIEMT izomépítés
 • Hasizom építése
 • Fenéklifting
 • Lógó bőr feszesítése
 • Gépi nyirokmasszázs
 • Hasizom helyreállítás
 • Inkontinencia kezelése
 • 5D LipoZero alakformálás
 • MedPressure 3in1 nyomásterápiás hullámmasszázs
 • 5 az 1-ben vákuumos alakformálás
 • Kavitációs zsírbontás
 • Endotight testfeszesítés
 • Arc és toka kezelése
 • Cellulit – narancsbőr kezelése
 • Nyúlási csíkok, striák kezelése
 • Lézeres dióda szőrtelenítés
 • Anti aging és bőrhelyreállító arckezelések: BB Glow, Carbon Peeling, Mezoterápia, Thesera Lifting tű nélküli szálbehúzás, Alissa Beauté anti-aging arckezelések

Ajándékkártyáinknál te döntöd el, hogy mekkora összeggel kéred. Bármire beváltható.

Previous slide
Next slide

Aktuális ajánlatunk

A legalább 5 alkalmas bérleteink vásárlása esetén 30 perc gépi Nyirokmasszázst adunk ajándékba!

Figyelem! Az akció a végeleges szőrtelenítés 5+1-es akciós bérleteinkre nem vonatkozik.
Ajánlat
Vannak kérdéseid? Jelentkezz be bármelyik szalonunkba egy ingyenes ~20 perces konzultációra vagy hívj fel minket a lenti elérhetőségeinken!
Nézd meg a Beautyfly Szeged bemutatkozó videóját:
Nézd meg a Beautyfly Kiskunfélegyháza bemutatkozó videóját:
Nézd meg a Beautyfly Kecskemét bemutatkozó videóját:

Beautyfly Body Centerek

Beautyfly Szeged

Tanács Noémi
6726 Szeged, Fő fasor 104.
info@beautyfly.hu
(+36) 30 486 6251

Beautyfly Kiskunfélegyháza

Mós Alexia
6100 Kiskunfélegyháza, Deák Ferenc u. 4. (Léda cipőbolt mellett)
info@beautyfly.hu
(+36) 70 392 7432

Beautyfly Kecskemét

Szüle Dóra
6000 Kecskemét, Forrás utca 2/D (Forrás Lakópark)
info@beautyfly.hu
(+36) 20 299 3090

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot!

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésben szereplő árak és akciók változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük ellenőrizd a legfrissebb árainkat itt: Aktuális áraink

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket