5D LipoZero alakformálás, 5 az 1-ben vákuumos alakformálás, kavitációs zsírbontás

Eredmények

Felhasznált technológia

Mire jó a vákuumos testkezelés?

Akár nagyobb testtömeg csökkenése után is gyönyörűen feszesíti, valamint vitalizálja a megereszkedett kötényhas vagy toka bőrrétegét.

Serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is egyaránt gyorsítja. A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik.

Ez a technika lényegében a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltünteti az apróbb ráncokat.

Cél a fölösleges zsírszövet eltüntetése (a sejt szintű anyagcsere növelése, serkentése), sejt aktivizálás, bőrfeszesítés (különösen arcon és a nyaki területen).

Rádiófrekvencia

A LipoZero készülékben található multipoláris rádiófrekvenciás energia biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe.

LED terápia

A LipoZero kezelőfejei tartalmaznak vörös és kék színű LED fényterápiát is, amelyek a pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fény jótékony hatást gyakorol a a bőrsejt-állomány megfiatalítására, a kék fény az aknék kezelésére szolgál.

A kavitációs zsírbontás

A legtöbb helyi zsírlerakódás a szubkután sejtszövet strukturális elváltozását takarja a hason, csípőn, lovaglónadrág területen, és jellemzően cellulitot is találunk. Az ultrahangos berendezés által generált hullámok a kiterjedés-összehúzódás módszerét használják ki gyors ciklusokban. A sebesség közvetlenül az ultrahang generátor függvénye, amikor is végtelen mennyiségű mikrobuborék képződik, melyek fokozatosan kitágulnak, megnőnek. Ez a fokozatos növekedés végül az összeomlásukhoz vezet, amikor sokkhullámokat keltenek, amelyek segítik a zsír elfolyósítását és kiürítését.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

Mi a lipolézer eljárás?

A lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia.

Működési mechanizmusa egyszerű megoldást nyújt a zsírszövet méretének csökkentésére: a bőr alatti területekre behatoló lézersugár „feloldja” a zsírsejtek burkát és ezek tartalma a sejt közötti térbe ürül. Ezáltal a zsírsejtek összezsugorodnak, a nem kívánatos zsírpárnák mérete csökken, ez pedig gyors , centiméterekben mérhető körfogat csökkentést eredményez.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

A bőr megfiatalításáért

LipoMaster 5:1-ben kavitációs, lipolézeres, rádiófrekvenciás, vákuumos alakformálás

A felhasznált technológiák kombinációjával, lenyűgözően látványos zsírbontó és bőrfeszesítő eredményeket érhetünk el. Kíméletesen, de mégis tartósan tudjuk elérni a kívánt eredményeket. A vendég adott problémájára, adott területekre személyre szabottan állítjuk össze a kezelési tervet és kombináljuk az eljárásokat.

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket