Beautyfly Kommandó:
Vigyázz, kész, átváltozás! 🔥

Testsúlycsökkentő - átváltoztató program a gyönyörű fogyásért!
💥 Most akár kevesebb, mint féláron 💥

A Beautyfly Kommandó elemei

A Beautyfly Kommandó további paraméterei

Személyre szabott célmeghatározás és coaching

Dietetikus által összeállított személyre szabott étrend

Professzionális Beautyfly testkezelések

Professzionális Beautyfly arckezelések

Anyagcsere folyamatok gyorsítása és vércukorszint szabályozás doTerra termékekkel

Heti 30 perc konzultáció az eredmények egyeztetéséhez

Kedves Vendégünk 👋
Kész vagy a változásra?
Itt van az átalakulásod ideje!
Most akár kevesebb, mint féláron...

Bemutatjuk a Beautyfly Kommandót, ahol 2-3 hónap alatt átváltoztatjuk azokat a bátor nőket és férfiakat, akik készen állnak átalakítani életüket és testüket.

Ez a program nemcsak a testsúlyodat, az életedet is megváltoztatja! Hogyan?

 1. Személyre szabott célmeghatározással és coaching-al segítünk reális fogyási / átalakítási célt kitűzni a kihíváshoz.
 2. Dietetikusunk által összeállított személyre szabott étrendet állítunk össze a számodra, amiben figyelembe vesszük az allergiáidat és intoleranciáidat. Az étrendet csak követned kell a program ideje alatt.
 3. A legmodernebb testsúlycsökkentő és testátalakító technológiákkal segítünk abban, hogy az átalakulásod igazán látványos és gyors legyen
 4. Ahhoz, hogy a belső folyamataidat is a változásra szabjuk, anyagcsere folyamataid gyorsítása és vércukorszinted szabályozása céljából használjuk a doTerra egyik leghatékonyabb termékcsoportját, a MetaPWR™-t.
 5. Hetente 30 percet konzultálunk veled azért, hogy dokumentáljuk (képek, mérések) az eredményeket és segíthessünk az esetleges testi-lelki akadályok elhárításában.

Egyéb paraméterek

 • A programra pályáznod kell, a jelentkezésed nem jelent azonnali felvételt.
 • A folyamatot közösen dokumentáljuk képekkel – videókkal és mérésekkel.
 • A sikered nemcsak a számokból (centik, kilók) áll, hanem az általános jólét érzéséből is.
 • A Beautyfly Kommandóban mindent (szakértők, dietetikusok, kozmetikus, doTerra termékek) kifizetünk a felvett jelentkezőknek, Neked az arc- és testkezelések árának 50%-át kell előre kifizetned.
  Siker esetén ezt újabb felhasználható Beautyfly kuponok (arc- és testkezelések) formájában jóváírjuk.
Így támogatjuk jelentősen az átalakulásodat, hogy biztosan megtörténjen!
Nem leszel egyedül!

Végig fogjuk a kezed a fogyásod és az átalakulásod útján. Csatlakozz hozzánk és legyél inspiráció mások számára is!

Támogatni fogunk a fogyás, a méregtelenítés és az összességében vett jólét elérésében. Ez nem pusztán egy újabb diéta vagy fitness kihívás, ez egy teljeskörű átalakulás, amely belülről indulva kifelé hat.

Célunk, hogy a résztvevők teljesebb és boldogabb életet élhessenek ezzel inspirálva környezetüket is a változásra!

Jelentkezz most a Beautyfly Kommandó Programra a lenti űrlap segítségével!

Testkezeléseink, amikből a személyreszabott mixet összeállítjuk a számodra

◼︎ Lokális zsírfagyasztás (kriolipolízis)

A zsírfagyasztást a zsír, a toka és a körméret csökkentésére alkalmazzuk. A kriolipolízis modern és kiemelkedő erősségű fogyasztó módszer, amely Amerika és most már Európa-szerte is nagy elismertségnek örvend. Az egy alkalommal akár 25%-os zsírszövetcsökkenést semelyik eddigi non-invazív technológia nem tudja produkálni, így a zsírleszívás első számú alternatívájává lépett elő.

A fejlett kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével azokat lebontja, és mindezt a környező szövetek megsértése nélkül teszi. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállók a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek.

◼︎ HIEMT – Izomépítés

A HIEMT kezelés az izmokat elektromágneses impulzusokkal ösztönzi, ami izomépítést és zsírégetést eredményez anélkül, hogy jelentős fizikai megterhelést jelentene.

A technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen munkamenetben stimulálja az izmokat, ami 30 perc alatt akár 20.000 izom-összehúzódást is okozhat, ami ugyanennyi felülésnek felel meg. 3 hatást érünk el 1 kezeléssel: izomtömeg növekedés + zsírszövet csökkenés + gyorsuló anyagcsere.

◼︎ Nyomásterápia, gépi nyirokmasszázs

A nyomásterápia egy mechanikus limfodrenázs-technika, amely javítja a vérkeringést és elősegíti a nyirokfolyadék mozgását, ezáltal segítve a méregtelenítési folyamatokat és csökkentve a vizesedést.

◼︎ Endo Tight testfeszesítés, cellulitkezelés

A forradalmian új módszer képes leküzdeni a narancsbőrt és helyreállítani a zsírlerakodásokat. Orvostanilag javítja a nyirok- és vérkeringést. Alkalmazható alakformálásra is.

Az Endotight eljárás alkalmazható narancsbőr eltávolítására, nehézláb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére, valamint izomregenerációra. Kifejezetten a laza szövetek feszítésére tervezték, melynek hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.

◼︎ Ultrahangos kavitáció

A legtöbb helyi zsírlerakódás a szubkután sejtszövet strukturális elváltozását takarja a hason, csípőn, lovaglónadrág területen, és jellemzően cellulitot is találunk. Az ultrahangos berendezés által generált hullámok a kiterjedés-összehúzódás módszerét használják ki gyors ciklusokban. A sebesség közvetlenül az ultrahang generátor függvénye, amikor is végtelen mennyiségű mikrobuborék képződik, melyek fokozatosan kitágulnak, megnőnek. Ez a fokozatos növekedés végül az összeomlásukhoz vezet, amikor sokkhullámokat keltenek, amelyek segítik a zsír elfolyósítását és kiürítését.

◼︎ Lipolézer

A lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia.

Működési mechanizmusa egyszerű megoldást nyújt a zsírszövet méretének csökkentésérea bőr alatti területekre behatoló lézersugár „feloldja” a zsírsejtek burkát és ezek tartalma a sejt közötti térbe ürül. Ezáltal a zsírsejtek összezsugorodnak, a nem kívánatos zsírpárnák mérete csökken, ez pedig gyors , centiméterekben mérhető körfogat csökkentést eredményez.

Helyreállító és bőrfiatalító arckezeléseink, amikből az igény alapján választunk a számodra, hogy az eredmény igazán látványos legyen

Bőrfiatalító arckezeléseink:

◼︎ Phorma Laser 3.0

◼︎ Thesera-L (lifting) tű nélküli szálbehúzás

◼︎ Alissa Beauté Timeless Retinol anti-aging kezelés a 45+ korosztálynak

◼︎ Alissa Beauté C-vitaminos anti-aging kezelés a 30+ korosztálynak

◼︎ BB Glow, így lesz tökéletes arcbőröd alapozó és smink nélkül

◼︎ Mezopen kezelés

◼︎ Hidroabrázió

◼︎ Arcvasalás = bőrfiatalítás, ránctalanítás

◼︎ BIO Mikroáramos face lifting

 

Bőrhelyreállító arckezeléseink:

◼︎ Carbon Peeling, a bőrhibák eltüntetésére

◼︎ Thesera-G kezelés: gyulladásra, rosaceás bőrre

◼︎ Thesera-H kezelés: hidratáló kezelés vízhiányos bőrre

◼︎ Mikrodermabrázió

◼︎ Tű nélküli mezoterápia

◼︎ BIO LED fényterápia

MetaPWR™ esszenciálisolaj-keverék

MetaPWR™ lágyzselatin kapszula

MetaPWR™ Advantage

DoTERRA MetaPWR™ termékek a könnyebb fogyásért

MetaPWR™ esszenciálisolaj-keverék

A MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket úgy állítottuk össze, hogy támogassa a fokozott vitalitásra, a jobb táplálkozási döntésekre és a jóllét fenntartására összpontosító életstílust. A doTERRA klinikai és orvosi kutatói által kidolgozott Meta PWR keverék a különleges és kiegyensúlyozott arányban adagolt CPTG™ minősítésű grépfrút, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéj esszenciális olajokból áll össze. A citrusos, mentás és fűszeres olajok elegyítése teszi a Meta PWR-t hatásos ételízesítővé, amely segít kielégíteni az édesség utáni sóvárgást.

MetaPWR™ lágyzselatin kapszula

A dōTERRA klinikai kutatói alkották meg ezt a praktikus, könnyen bevehető lágyzselatin kapszulát tápiókából, amely szabadalmazott MetaPWR™ esszenciálisolaj-keverékünket tartalmazza. A kiegyensúlyozott arányban adagolt Grépfrút, Citrom, Borsmenta, Gyömbér és Fahéj esszenciális olajokból álló lágyzselatin kapszulát úgy állítottuk össze, hogy segítsen használójának az optimális hatékonyságú emésztés és szervezete belső stabilitásának elérésében, ezáltal pedig fizikális teljesítménye teljét nyújthassa.

MetaPWR™ gyöngyöcskék

A MetaPWR™ gyöngyöcske egyszerű és praktikus módját kínálja, hogy a MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket beépíthesse mindennapos wellness- és testedzési rutinjába. A dōTERRA klinikai és orvosi kutatói által kidolgozott MetaPWR keveréket meghatározott és kiegyensúlyozott arányban adagolt Grépfrút, Citrom, Borsmenta, Gyömbér és Fahéj esszenciális olajok alkotják. A gyöngyöcskék tökéletesen alkalmasak, hogy a táskájában, otthon vagy akár irodai asztalán tárolja őket, és így mindenkor és mindenhol tudatosan támogathassa táplálkozását.

MetaPWR™ Assist

Növelje étkezései tápanyagértékét a MetaPWR™ Assist segítségével. Minden egyes kapszula eperfalevél-kivonatot, berberint, fahéjport és szabadalmazott MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket tartalmaz. Ha mindennapos wellnessrutinja részeként a nap legkiadósabb étkezése előtt fogyasztja el ezt az erőteljes táplálékkiegészítőt, a lehető legelőnyösebb hatást érheti el vele a szervezete számára. A dōTERRA klinikai kutatói által kifejlesztett, belsőleg stimuláló MetaPWR Assist egy rendkívüli hatásmechanizmus útján képes az eperfalevél-kivonat hatóanyagát maximálisan működésbe hozni. A hozzáadott Borsmenta esszenciális olaj és annak számos jótékony hatása pedig tovább fokozza a termék teljesítményét a szinergikus eredményekért.

MetaPWR™ Advantage

Ahogy a szervezet NAD+/NADH- (nikotinamid-adenindinukleotid) és kollagéntermelése idővel csappanni kezd, a testfunkciók sem tudják többé a legjobb képességeik szerinti teljesítményt nyújtani. Itt jön a képbe a MetaPWR™ Advantage. A kollagéntripeptidek kilenc típusát biztosítja tengeri forrásokból, valamint NMN-t (nikotinamid-mononukleotidot), amely serkentheti a NADH- és NAD+-termelést. Fogyassza rendszeresen az ízletes, porított formájú MetaPWR Advantage-t, hogy testösszetételét mindenre kiterjedően, legbelülről indulva erősítse.

Partnerünk az átalakításban

A DoTerra

A doTERRA 2008-ban jött létre egy csapat egészségügyi és üzleti szakember összefogásában, azzal a céllal, hogy a Föld legtisztább, legerőteljesebb és leghatékonyabb esszenciális olajait adja a világnak.

Tudományos innovációink és a világon egyedülállónak számító minőségivizsgálatunk révén CPTG™ (Tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajokat és egyéb wellnessmegoldásokat kínálunk a család minden tagja számára.

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Itt tudod elküldeni jelentkezésedet a Beautyfly Kommandó teljes átalakító programjára:

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket