Charminglyfly:
Illatokkal támogatjuk az átalakulásodat

A program hatásai

Levendula – javítja az élet folyamatokat, a testi frissességet.

Grapefruit – egészséges vízháztartás, segíti a bőr szépségét és csökkenti a szívbetegségek kockázatának kialakulását.

Menta / borsmenta – enyhíti a megfázást, csökkenti az izom fájdalmat, csökkenti a stresszt, javítja a memóriát.

Citromfű – fejfájás, hányinger, gyomor problémák javítása

Tömjén – legerősebb gyulladáscsökkentő

Kedves Vendégeink!

„Először is szeretném megköszönni nektek, hogy a Beautyfly szalont választottátok! Nap, mint nap inspirációt merítünk belőletek; a történeteitekből, az elvárásaitokból és a változás iránti vágyatokból. Minden egyes mosoly, amelyet látunk elhagyni a szalonunkat, megerősít minket abban, hogy valami különlegeset és értékeset alkotunk itt, együtt.

Ez az inspiráció vezetett el minket a Charminglyfly program kidolgozásához, amelyet kifejezetten azért hoztunk létre, hogy még inkább személyre szabott, holisztikus szolgáltatást nyújthassunk nektek. Tudjuk, hogy az alakformálás és a szépségápolás terén való törekvés nem csak a külső megjelenésről szól, hanem az önbizalomról, a jó közérzetről és az egészségről is. Éppen ezért a Charminglyfly programunk az illóolajok erejével ötvözi az alakformálást és a stresszkezelést, hogy minden vendégünk számára a lehető legteljesebb élményt biztosíthassuk.”

„A Charminglyfly programban különleges hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden kezelés, amit kínálunk, ne csak a testet célozza meg, hanem a lelket is táplálja. Hiszünk abban, hogy az igazi szépség és harmónia elérésekor a külső változások összhangban állnak a belső egyensúllyal. Ezért a programunkat úgy alakítottuk ki, hogy az illóolajok segítségével a legmodernebb alakformáló technikákat ötvözzük a mély relaxáció és stresszoldás módszereivel.

Szeretettel várunk mindenkit, hogy fedezzék fel a Charminglyfly program által kínált új lehetőségeket, és tapasztalják meg az illóolajok nyújtotta mélyebb összeköttetést testükkel és elméjükkel. Köszönjük, hogy inspiráltok minket, hogy továbbra is azon dolgozhassunk, hogy a Beautyfly a változás, a megújulás és a pozitív energia helye legyen számotokra!”

Köszönettel és szeretettel,
Kócsó Ingrid – Beautyfly tulajdonos

Charminglyfly: Illatokkal támogatjuk az átalakulásodat

A „Charminglyfly” program egyedi módon kombinálja az illóolajok gyógyító erejét a stressz okozta érzelmi evés, alvászavarok kezelésére, és a belső nyugalom helyreállítására. Ez a holisztikus megközelítés nem csak a fizikai, hanem az érzelmi és mentális egyensúlyt is helyreállítja, segítve ezzel a résztvevőket abban, hogy megtalálják belső harmóniájukat és újra összhangban legyenek önmagukkal.

A „Charminglyfly” program az illóolajok kiválasztásában és használatában nyújt útmutatást, különös tekintettel azokra az olajokra, amelyek elősegítik a relaxációt, csökkentik a stresszt, és segítenek az érzelmi evés, valamint az alvásproblémák kezelésében.

A doTERRA természetes illóolajainak és étrend-kiegészítőinek erejét felhasználva ez a munkafüzet lépésről lépésre vezet végig a stresszkezelési technikákon, az egészséges testsúly elérésén és a pihentető alvás biztosításán.

Az egyéni igényekhez szabott kezelési terv, a személyre szabott olajkeverékek, és a különböző relaxációs technikák alkalmazása révén a „Charminglyfly” program egy kifinomult és hatékony módszer a mindennapokban jelentkező stressz kezelésére, és a belső nyugalom elérésére.

Iratkozz fel ingyenes programunkra a gomb megnyomásával, és megküldjük a munkafüzetet és a hozzá kapcsolódó információkat e-mailben!

Kamilla – gyulladáscsökkentés és szépségápolás

Rózsa – Biztonságérzést emeli és segít a nyugtalanságban és az elalvásban

Bergamott – herpesz és depresszió kezelése

Citrus olajok – méregtelenítés

BeautyFly & doTERRA: Szépség, olajozottan

Üdvözöllek a Beautyfly és a doTERRA egyedülálló szövetségében, ahol a szépség és wellness új dimenzióit fedezheted fel!

A Beautyfly, mint vezető szépség- és alakformáló szalon, büszkén jelenti be partneri kapcsolatát a doTERRA-val, a világ egyik legelismertebb esszenciális olaj márkájával. Ez a különleges együttműködés egyedülálló lehetőséget teremt ügyfeleink számára, hogy a legmagasabb minőségű természetes termékek és innovatív szépségkezelések segítségével érjék el és őrizzék meg egészségüket és szépségüket.

A Beautyfly elkötelezett amellett, hogy vendégei számára csak a legjobbat nyújtsa, és ez a partneri kapcsolat a doTERRA-val lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük kínálatunkat és még magasabb szintre emeljük a szolgáltatásainkat.

A doTERRA természetes, tiszta esszenciális olajai tökéletesen illeszkednek filozófiánkhoz, amely a természetes szépségápolás és a test-lélek harmónia előmozdítására összpontosít.

Közös célunk, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk, amelyek támogatják az egészséges életmódot, javítják a bőr állapotát, elősegítik a stresszoldást és hozzájárulnak az általános jóléthez.

Az esszenciális olajok csodálatos világával, a doTERRA szakértelmével és a Beautyfly professzionális szépségkezeléseivel együtt ügyfeleink egyedi és személyre szabott élményben részesülhetnek, amely túlmutat a hagyományos szépségszalonok által nyújtott szolgáltatásokon.

Lépj be velünk ebbe az izgalmas új korszakba, ahol a Beautyfly és a doTERRA együtt dolgozik a Te szépségednek és jólétednek megújításán, belülről kifelé! 

Fedezd fel velünk, hogyan teheted életed harmónikusabbá és szépséged ragyogóbbá a természet erejével!

Háttér

A DoTerra

A doTERRA 2008-ban jött létre egy csapat egészségügyi és üzleti szakember összefogásában, azzal a céllal, hogy a Föld legtisztább, legerőteljesebb és leghatékonyabb esszenciális olajait adja a világnak.

Tudományos innovációink és a világon egyedülállónak számító minőségivizsgálatunk révén CPTG™ (Tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajokat és egyéb wellnessmegoldásokat kínálunk a család minden tagja számára.

Magas vérnyomás csökkentése, impotencia, terméketlenség és az alacsony libidó kezelése

Szantálfa – seborrhea bőr kezelése

Alakformálás & Esszenciális olajok

A nyomásterápia, a HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Therapy) és a zsírfagyasztás (kriolipolízis) modern és innovatív kezelések a testkontúr javítására és a wellness területén, amelyek közvetetten hozzájárulhatnak a stressz csökkentéséhez is. Amikor ezeket a kezeléseket doTERRA esszenciális olajokkal egészítjük ki, egy holisztikus megközelítést kapunk, amely nemcsak a test, hanem a lélek jólétére is kiterjed.

Nyomásterápia és doTERRA Esszenciális Olajok

A nyomásterápia egy mechanikus limfodrenázs-technika, amely javítja a vérkeringést és elősegíti a nyirokfolyadék mozgását, ezáltal segítve a méregtelenítési folyamatokat és csökkentve a vizesedést. A kezelés során alkalmazott doTERRA esszenciális olajok, mint például a grapefruit vagy a citrom, fokozhatják a méregtelenítés és a relaxáció érzetét:

◼︎ Grapefruit: Segíti a méregtelenítést, támogatja a limfrendszer működését.
◼︎ Citrom: Energizáló hatású, támogatja az immunrendszert és a keringést.

A nyomásterápia során az olajokat diffúzorban párologtatva vagy a bőrre hígított formában alkalmazva a kezelés relaxáló és stresszoldó hatása tovább fokozható.

HIEMT és doTERRA Esszenciális Olajok

A HIEMT kezelés az izmokat elektromágneses impulzusokkal ösztönzi, ami izomépítést és zsírégetést eredményez anélkül, hogy jelentős fizikai megterhelést jelentene. A kezelés alatti és utáni időszakban a doTERRA levendula vagy tömjén olajok használata nyugtató és stresszoldó hatással lehet:

◼︎ Levendula: Nyugtatja az elmét és elősegíti a relaxációt.
◼︎ Tömjén: Elősegíti a mélyebb légzést és segít a mentális egyensúly megtartásában.

Az olajokat a kezelőteremben diffúzorban használva vagy a kezelés előtt és után a bőrre alkalmazva érhetjük el a legjobb relaxációs és stresszoldó hatást.

Zsírfagyasztás és doTERRA Esszenciális Olajok

A zsírfagyasztás (kriolipolízis) célzott hűtési technika, amely segít a zsírsejtek csökkentésében bizonyos testrészeken. Bár a kezelés önmagában is javíthatja az önbizalmat és csökkentheti a stresszt a testkép javulásán keresztül, a doTERRA peppermint vagy eukaliptusz olajokkal való kiegészítés javíthatja a kezelés élményét:

◼︎ Peppermint: Frissítő és élénkítő hatású, ami segíthet fellélegezni a kezelés után.
◼︎ Eukaliptusz: Tisztító és frissítő, elősegíti a légzést és relaxációt.

Ezeket az olajokat a kezelés előtti vagy utáni masszázs során lehet hígított formában használni, vagy a kezelő helyiségben diffúzorban párologtatva, hogy elősegítsék a relaxációt és a stresszoldást.

Összefoglalás

A nyomásterápia, HIEMT, és zsírfagyasztás kezelések, amikor doTERRA esszenciális olajokkal kiegészülnek, nem csak a testformálás és az egészség javításának eszközei lehetnek, hanem a stressz kezelésének hatékony módszerei is. Az esszenciális olajok terápiás tulajdonságai hozzáadott értéket képviselnek, elősegítve a mély relaxációt, a stressz csökkentését és az általános jólét fokozását.

Az ilyen típusú kezelésekkel és az esszenciális olajokkal való kiegészítéssel egy holisztikus megközelítést alkalmazunk, ami nem csak a testre van pozitív hatással, hanem a lélekkel és az elme állapotával is foglalkozik. A cél az, hogy ne csak külsőleg, hanem belsőleg is jól érezzük magunkat, csökkentve ezzel a mindennapi élet stressz okozta terheit.

A doTERRA esszenciális olajokat választva biztosak lehetünk abban, hogy természetes, tiszta olajokat használunk, amelyeket etikus forrásból szereznek be, és amelyek bizonyítottan hatékonyak a stressz és a feszültség oldásában. Az ilyen kezelések során az olajok nem csak a fizikai, hanem az érzelmi és mentális jólétet is elősegíthetik, támogatva ezzel a teljes körű regenerálódást és revitalizálódást.

Összegzésképpen, a modern testkontúr javító kezelések és a doTERRA esszenciális olajok együttes használata egy egyedülálló módszer a stressz kezelésére. Ezáltal nem csak a külső megjelenés javul, hanem a belső nyugalom és harmónia is helyreáll, lehetővé téve számunkra, hogy kiegyensúlyozottabbak és elégedettebbek legyünk mindennapjaink során.

Lépj be velünk ebbe az izgalmas új korszakba, ahol a Beautyfly és a doTERRA együtt dolgozik a Te szépségednek és jólétednek megújításán, belülről kifelé! 

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket