Cryolipolízis - lokális zsírfagyasztás

Eredmények

A zsír, a toka és a körméret hatékony csökkentésére

Cryolipolízis zsírfagyasztás a lokális zsírok eltüntetéséért

Szalonunkban a zsírfagyasztást a zsír, a toka és a körméret csökkentésére alkalmazzuk. A kriolipolízis modern és kiemelkedő erősségű fogyasztó módszer, amely Amerika és most már Európa-szerte is nagy elismertségnek örvend. Az egy alkalommal akár 25%-os zsírszövetcsökkenést semelyik eddigi non-invazív technológia nem tudja produkálni, így a zsírleszívás első számú alternatívájává lépett elő.

A fejlett kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével azokat lebontja, és mindezt a környező szövetek megsértése nélkül teszi. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállók a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek.

A zsírfagyasztás során a lefagyasztott zsír nem tud visszaépülni a szervezetbe. Az eredmények kiszámíthatóak és biztosak. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, és a folyamat a kezelés után még hónapokig zajlik.

A szalonunkban használt EliteCryo Pro zsírfagyasztó gép előnye, hogy nagyobb a fagyasztási terület és egyenletesebb a fagyasztás a korábbi technológiákhoz képest.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

A helyi zsírok eltüntetéséért

EliteCryo Pro -11 C Cryolipolízis Zsírfagyasztó Gép 4 egyszerre működő 360 fokos fejjel

Az egy alkalommal akár 25%-os zsírszövetcsökkenést semelyik eddigi non-invazív technológia nem tudja produkálni, így a zsírleszívás első számú alternatívájává lépett elő.

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket