HIEMT - Izomépítés - Hasizom helyreállítás - Inkontinencia kezelés

Eredmények

Nagyon gyors és látványos eredmények akár már 1 kúra után

A HIEMT kezelés

A szalonunkban található a GLOBE GYMSculpt HIEMT csúcskategóriás alakformáló gép 12 Tesla 200Hz 4 kezelőfejjel. Nincs mellékhatása, nincs fájdalom sem a kezelés közben, sem a kezelés után.

A technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen munkamenetben stimulálja az izmokat, ami 30 perc alatt akár 20.000 izom-összehúzódást is okozhat, ami ugyanennyi felülésnek felel meg. 3 hatást érünk el 1 kezeléssel: izomtömeg növekedés + zsírszövet csökkenés + gyorsuló anyagcsere.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. Az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el. Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény hatására erős lipolízis indul be, melynek következtében nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel. A magas szabad zsírsav koncentráció miatt a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, és tartalmuk kiürül. A normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás, és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből.

A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk.

1 kezeléssel egyaránt nő az izomtömeg, a zsírszövet mennyisége csökken, továbbá gyorsul az anyagcsere.

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Egy kezelés 30 perc/ test terület. Két kezelés között 2-5 napnak el kell telnie.

Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét elteltével alakul ki a végeredmény, amely még utána lassabban, de hónapokig javul.

Nagyon gyors és látványos eredmények akár már 1 kúra után is!

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Hasizom helyreállítás

HIEMT technológiával orvosolható, elkerülhető a műtéti beavatkozás. Ez a kezelés kifejezetten a szétnyílt hasizom rehabilitációjára, összezárására lett kidolgozva, segítségével biztonságosan végrehajtható a művelet.

Ezzel tehermentesítődik a gerinc, így megszüntethető a derék- és hátfájás. Továbbá segítséget nyújt abban, hogy a szervezet a sérüléssel együtt tudjon tovább működni és az izmok visszanyerjék erejüket, hogy elláthassák feladataikat. Miközben fekszel, hihetetlen izommunka megy végbe. A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt hoznak létre, amely rendkívül erősen stimulálja az izmokat, ezért már a 4. kezelés után rendkívüli javulást lehet tapasztalni.

Csökken a derékfájdalom illetve a kellemetlen érzés a has területén. Az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Inkontinencia kezelése

Szülés után a vékony medencefenék izmot helyreállítja és még a feszességet is visszahozza. Megoldás azon nők és férfiak számára, akik inkontinenciában szenvednek, és javítani szeretnének az életminőségükön.

Mi a vizelet inkontinencia?

Az akaratlan vizeletvesztést, a visszatartási képtelenséget jelenti. Ha akaratunktól függetlenül vizelet ürül a szervezetünkből, függetlenül attól, hogy csupán néhány csepp vagy akár nagyobb mennyiség. Gyakorlatilag minden életkorban előfordulhat. Leggyakoribb oka a medencefenék izomzatának beidegzési zavara, vagy annak süllyedése, ezen okok a vizelettartás képességének csökkenését eredményezhetik.

Leggyakoribb fajtái a stressz-, sürgető- és a kevert inkontinencia. A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok stimulálódnak, ezáltal az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el. Alkalmanként 10-12.000 izomösszehúzódást eredményez. Egy inkontinencia kezelés 20.000 Kegel gyakorlatnak felel meg. Diszkrét és gyors.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

A hatékony izomépítés

GLOBE GYMSculpt HIEMT Alakformáló Gép 12 Tesla 200Hz 4 kezelőfejjel

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet kapsz, és tónusosabb lesz a tested

HIEMT - Izomépítés

Mit kapsz meg a HIEMT kezelésben?

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. Az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

Erősebb izmok

Vékonyodó zsírréteg

Feszesebb bőrfelület

Tónusosabb test

Hatékony fenéklifting

Erős hasizmok

Javuló vérkeringés

Nem invazív technológia

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket