Phorma Laser 3.0:
Lézeres hialuronsavas bőrfeltöltő kezelés

Előnyei

Mi az a Phorma Laser kezelés?

Teljesen fájdalommentes, bőrfeltöltő és ránctalanító eljárás, ami sok esetben kiválthatja a kellemetlen és kockázatos plasztikai beavatkozásokat.

A Phorma Laser 3.0 eszköz a TECAR CRV biostimulációs arckontúr emelés továbbfejlesztett változata, amiben a TECAR hullám mellett a több hullámhosszú szórt lágy lézer is megtalálható.

A TECAR egy energiaátadó rendszer, ami kontrolálja és meghatározza a felhasznált energia mennyiségét és minőségét.

A TECAR hullám 480.000 Hz-en dolgozik, alapja egy olyan elektrolitikus mozgás, melynél az ütközési energia keletkezése során hőenergia szabadul fel, így a kezelt terület belülről melegszik fel. A szöveti hőmérsékletet a TECAR hullám képes kontrollált körülmények között maximum 39 fokig emelni, ami azért fontos, mert ezen a hőmérsékleten termelődik a legjobban a III-as típusú kollagén, ami leginkább a bőr rugalmasságáért felelős.

Tudományosan kimutatott tény, hogy a szöveti hőmérséklet fokonkénti elmozdulása 35 fokról 13-18%-kal megnöveli az anyagcserét, így a 3 fokos emelés akár 64 %-os anyagcsere gyorsulást is eredményezhet.

A TECAR-hullám képes az ember szervezetében molekuláris szinten megtalálható víz frekvenciájával együtt dolgozni, hat a szövetek közti vízre, vagy pont annak hiányát tudja pótolni.

A Phorma Laser 3.0 első osztályú szórt soft lézert tartalmaz, egészen pontosan 3 különböző hullámhosszon van jelen a készülékben: 710nm, 808nm, 1064nm. A különböző hullámhosszú lézerek más-más rétegeket érnek el, energiával töltik fel a bőr sejtjeit.

A lézer a sejtek mitokondriumára hat, mely az ATP (adenozin-trifoszfát) termelést fokozzák. A fokozott ATP termelődésének köszönhetően a sejtek több energiával rendelkeznek, ami által a gyógyító és regenerációs folyamatok beindulnak.

A Phorma Laser 3.0 eszköz biztonságosan és fájdalommentesen teszi lehetővé a biostimulációt és a non-invazív hatóanyag bejuttatást.

A kezelés hatására a bőr hatóanyag felvételének képessége is növekszik, illetve a technológia képes a transzdermális hatóanyag bejuttatására, így a kezeléshez használt fillerek biológiailag aktív hatóanyagai mélyen kifejtik hatásukat.

A kezelés időintervalluma 60 perc alkalmanként.

Választható fillerek

• EPTAJALUX Gél

Az EPTAJALUX Gélt a felszíni és mélyrétegi hidratáció fokozására fejlesztették ki, a 25-40 éves korosztálynak ajánljuk.

Harminc éves kor körül a bőr még rugalmas, de a hialuronsav tartalma csökkenni kezd, ami miatt megjelennek a ráncok. Ilyenkor a bőrnek hialuronsavra van szüksége, így az EPTAJALUX gél tökéletes választás a 25-40 éves korosztálynak.

7 különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, ezáltal képes az összes bőrréteg hidratáltságát optimalizálni és kifejteni térfogatnövelő hatását.

• BIOFILLER Gél

Elsősorban a 35-50 éves korosztálynak ajánljuk, hiszen ebben az életkorban a bőrnek hialuronsavra, antioxidánsokra és vitaminra van szüksége.

Amikor közeledünk a negyvenhez, az arcbőr kissé szárazabbnak tűnik, kevésbé élettel teli, csökken a regenerációs képessége, a statikus és dinamikus ráncok is megjelennek.

A mimikai ráncok hangsúlyosabbak, mélyebbek, leginkább a szemkörnyéken és homlokon, orr-ajak barázdában. A gravitáció hatásai már láthatóvá válnak, az arc nagymértékben veszít feszességéből és kontúrjaiból.

Hogy az öregedési folyamatokat ellensúlyozza, a filler 3 fő összetevőt tartalmaz:

  • 3 különböző molekulatömegű hialuronsavat,
  • ózont és
  • C-vitamint.

Az összetevők mindegyike hatékonyan veszi fel a harcot a ráncok ellen.

• INPRIMIS Gél – érett bőrre

45 éves kor felett a leépítő, lebontó folyamatok nagyobb szerepet kapnak, így a bomlástermékek kerülnek túlsúlyba, amelyek felhalmozódnak az évek alatt.

Elindul egy belső öregedés, ami különböző hormonális változás, a szervezet “kopásának” összességéből adódik. A bőr zsír- és vízhiányossá válik, a kötőszöveti rostok kevésbé termelődnek, a keringési problémák is megjelennek, csökken a regenerációs képesség. Kevesebb ösztrogén keletkezik a petefészekben, ami bőrszárazsághoz vezet.

Az érett a bőr fénytelenné és dehidratáltá válik, elveszíti ragyogását, tónusát és rugalmasságát.

Az 50-60 éves bőr több törődést igényel: állandó hidratálásra és sok tápanyagra van szüksége, amelyet a szervezet már nem tud maga előállítani. Az érett bőr ezért sérülékenyebb, a ráncok és a megereszkedett arckontúrok az egész arcon-nyakon-dekoltázson jelen vannak.

Az INPRIMIS hidratáló, tápláló és sejtaktiváló hatással rendelkezik, ami az érett bőr kezeléséhez elengedhetetlen.

Az IMPRIMIS lehetővé teszi, hogy tápláljuk a fibroblasztokat a 7 különböző molekulatömegű hialuronsav, kollagén, növekedési faktorok, E-vitamin, C-vitamin, ózon bejuttatásával.

A 7 különböző molekulatömegű hialuronsav felszíni- és mélyrétegi hidratációt eredményez. A hidrolizált kollagén táplálja a bőrt, új szöveteket épít fel és megakadályozza a bőr romlását.

Az E és C-vitamin antioxidáns, bőrvédő vitaminként veszik ki részüket, sok enzimatikus folyamat katalizátorai.

Az ózon támogatja a mikrocirkulációt, antioxidánsként működik, ami növeli a szövetek oxigénellátását, valamint gyulladáscsökkentő hatását is kifejti. Oxigénre szüksége van sejtjeinknek, hogy a különböző biokémiai folyamatok végbe menjenek, emellett értágító hatásának köszönhetően fokozza a vér- és nyirokkeringést.

Nem utolsó sorban biomimetikus peptideket tartalmaz, amelyek magas minőségben járulnak hozzá a regenerációs és sejt-differenciálódási folyamatokhoz. Csökkentik a dinamikus ráncok megjelenését az arcon.

Az IMPRIMIS ezáltal támogatja a sejtek kommunikációját, serkenti a kollagén, elasztin és GAG (glükozaminoglikán) szintézisét. Rövid idő alatt a kisebb ráncok, hosszabb idő után a mélyebb barázdák is eltűnnek, hatása pedig 6 hónapon túl is maradandó!

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Előtte-utána képek

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Testimonial

What they say.

Danielle Barrett Model

Nulla rutrum ornare commodo dui blandit adipiscing dictum ligula fames fusce aliquet. Gravida iaculis class eleifend vehicula primis tempus conubia. Purus inceptos est sodales rutrum consequat lorem tincidunt quam aliquam. Auctor ultrices non pretium semper habitasse at nec.

Danielle Barrett Model

Nulla rutrum ornare commodo dui blandit adipiscing dictum ligula fames fusce aliquet. Gravida iaculis class eleifend vehicula primis tempus conubia. Purus inceptos est sodales rutrum consequat lorem tincidunt quam aliquam. Auctor ultrices non pretium semper habitasse at nec.

Danielle Barrett Model

Nulla rutrum ornare commodo dui blandit adipiscing dictum ligula fames fusce aliquet. Gravida iaculis class eleifend vehicula primis tempus conubia. Purus inceptos est sodales rutrum consequat lorem tincidunt quam aliquam. Auctor ultrices non pretium semper habitasse at nec.

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket