Endo Tight testfeszesítés, cellulitkezelés

Eredmények

Az Endo Tight eljárás alkalmazható narancsbőr eltávolítására, nehézláb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére, valamint izomregenerációra.

Endo Tight testfeszesítés, cellulitkezelés

2022 újdonsága, a legújabb testfeszesítő a piacon. A forradalmian új módszer képes leküzdeni a narancsbőrt és helyreállítani a zsírlerakodásokat. Orvostanilag javítja a nyirok- és vérkeringést. Alkalmazható alakformálásra is.

A non-invazív kezelés sebészeti beavatkozás nélkül képes átalakítani a test azon részeit, ahol lokalizált, nehezen eltávolítható zsírszövetek találhatóak, mint például a karok, a combok vagy a derék. Alkalmazható kavitációs vagy lézeres zsírbontás után is a feltört zsírsejtek elvezetésére és a szövetek anyagcseréjének fokozására, feszesítésére.

Az Endotight eljárás alkalmazható narancsbőr eltávolítására, nehézláb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére, valamint izomregenerációra. Kifejezetten a laza szövetek feszítésére tervezték, melynek hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.

A kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik. A gép olyan rezgést és nyomást hoz létre, amely egyfajta értorna hatását fejti ki, ami egyúttal elvezeti a szövetben lerakódott fölösleges vizet és elraktározódott méreganyagokat.

A szövetek átmasszírozásával eltávolítható a narancsbőr, javítható a mikrokeringés, megszüntethető a fájdalmas izomgyulladás, emellett kiemeli az izmokat. Mindazonáltal a vendégnek egy rendkívüli kellemes extra SPA élményt is ad. Alkalmazható fenék és hátsó comb, vádli, talp, alsó hát vagy a külső combra is. 100% siker, sima valamint feszes bőr mindenhol.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

A feszes testért

EndoTight Testfeszesítés és Cellulitkezelés

A forradalmian új módszer képes leküzdeni a narancsbőrt és helyreállítani a zsírlerakodásokat. Orvostanilag javítja a nyirok- és vérkeringést.

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket