Thesera-L (lifting) tű nélküli szálbehúzás és Thesera-G és Thesera-H kezelések

Thesera-L  |  Thesera-G  |  Thesera-H

Előnyök

Mi az a Thesera-L (lifting) tű nélküli szálbehúzás?

Anti aging, azaz fiatalító kezelés. Kellemes, non invazív lifting megoldás bőrbe olvadó szálak segítségével. Így elkerülhető a szálbehúzásos lifting, és a megereszkedett bőr újra feszes lesz.

A vonalaink határozottabb kontúrosabbak lesznek, a bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

A Thesera L. Lifting szett minden tagja természetes aktív hatóanyagokban gazdag termék, kiemelkedő antioxidáns tartalommal. Mindegyik eleme tartalmaz „bogyós gyümölcs koktélt”. Ezek a bogyós gyümölcsök telis-tele vannak antioxidáns hatóanyagokkal, amelyek segítenek felvenni a harcot a káros szabadgyökök ellen, ezért kiváló öregedést gátló megoldás.

A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A feloldódott szálakat speciális aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenjük és maszkkal fedjük.

A feloldott, már folyékony állagú PDO szálak a bőrbe kerülve beépülnek abba. Ekkor újra szilárd halmazállapotot vesznek fel és erősen stimuláló, lifting hatást fejtenek ki.

Tanács Noémi szegedi kozmetikusunk mutatja be a Thesera Lifting kezelést:

A Thesera-L (lifting) kezelés várható eredményei

 • Az egész arcot, nyakat, dekoltázst érintő lifting hatású kezelés, melytől a megereszkedett bőr feszesebb lesz.

 • A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek.

 • A bőr tömörsége növekszik.

 • Finomodnak ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

 • A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas marad.

 • A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, és az sokkal feszesebb és tömörebb lesz.

 • A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át építik a bőrt és sokáig kifejtik stimuláló, kollagén indukciós hatásukat. A hatás több hónapokig megmaradhat, hiszen a megerősödött kollagénrostok jobban támasztják a bőrünket.

A kezelés időintervalluma 75 – 90 perc alkalmanként.

Van valami szabály kezelés utánra?

Igen, 12 óráig nem mosd le a készítményt! Kezelés utáni napokban kend a bőröd többször (3-4-szer naponta).

A tartós eredmény elérésére 4 alkalom szükséges.

Milyen sűrűn ajánlott Thesera-L (lifting) kezelésre jönni?

A kúra alatt 1 – 3,5 hét után ajánlott a következő kezelés, de még hatékonyabb, ha sűrűbben jössz.

Meddig tart a hatása a kúrának?
Attól függ, milyen periódusokkal veszed fel a kúrát. Ha el tudsz jönni 1,5 – 2 hetente, akkor jóval tovább fog tartani. Ha csak havonta, akkor kb. 3 hónap múlva szükség lesz emlékeztető kezelésre. 

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Előnyök

A Thesera-G kezelés: gyulladásra, rosaceás bőrre

A Thesera G kezelés ideális és hosszan tartó megoldást nyújt a bőr fiatalságának visszaszerzésére, biztonságosan alkalmazható még érzékeny vagy irritált bőr esetén is. Aktiválja a kollagén és elasztin termelését, így a bőr jelentősen egészségesebb, feszesebb és rugalmasabb lesz, eredményeként pedig simább és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.

Az idő múlásával a bőrön látható nyomok egyre észrevehetőbbé válnak. Először csak kisebb ráncok jelentkeznek, a bőr elveszíti feszességét és frissességét, majd ezek a problémák fokozatosan elmélyülnek. A hatásos anti-aging kezelések gyakran igénylik a tű alkalmazását, de az egyedülálló Thesera G kezelés ezt non-invazív módon, teljesen fájdalommentesen teszi lehetővé. A kezelés rendkívül hatékony bőrfiatalító és bőrerősítő hatással bír, így már egyetlen alkalmazással is elérhetünk látványos anti-aging eredményeket.

A Thesera-G kezelés különleges összetevői

A kezelés elképesztő hatékonyságát a természetes eredetű, egyedülállóan finom méretű tűkristályok teszik lehetővé, melyek az óceánban élő szivacsokból készülnek. Ezek az apró tűkristályok a bőr mélyére hatolva 72 órán keresztül folyamatos stimuláló hatást fejtenek ki, normalizálják a bőrmegújulási ciklust, serkentik a vérkeringést, szabályozzák a faggyútermelődést és segítik az elhalt hámsejtek leválását, valamint beindítanak egy természetes regenerálódási folyamatot, ezáltal a bőr egészségesebbé és fiatalosabbá válik.

Kinek ajánlott a Thesera-G kezelés?

 • Annak, aki valóban hatékony anti-aging kezelést keres
 • Annak, aki egészségesebb bőrre vágyik
 • Annak, aki szeretne megszabadulni a zavaró bőrhibáktól
 • Annak, aki fiatalosabb és feszesebb bőrre vágyik
 • Annak, aki érzékeny, irritált bőrre keres valóban működő, hosszútávú megoldást
 • Annak, aki fiatalosabb bőrre vágyik

Hogyan zajlik a Thesera-G kezelés?

A regeneráló kezelés 90 percet vesz igénybe, a kezelések gyakoriságát a vendég bőrének egyedi igényei határozzák meg. A látványos és illetve a kezelés hatásának meghosszabbítása érdekében a kezelést kúraszerűen végezzük, összesen 4 alkalommal. A kezelések között 1-2 hétig kell pihentetni a bőrt.

 1. A bőr megfelelő tisztítása után a Dry needling (száraz tűs lépés) következik. A kezelés különleges összetevői a természetes eredetű, egyedülállóan finom méretű tűkristályok, amelyek serkentik a bőr természetes megújulási ciklusát, fokozzák a vérkeringést, szabályozzák a faggyútermelődést, és regenerálják a bőrt.
 2. Második lépés a különleges GF kapszulák bőrbe juttatása. A kapszulák darabonként 5 millió peptidet tartalmaznak, így elképesztően hatékony bőr újjáépítő és bőrerősítő, valamint anti-aging hatást érhetünk el. Serkentik a kollagén-és elasztin termelést, így a bőr látványosan egészségesebb, tömörebb, rugalmasabb és ezáltal simább, fiatalosabb megjelenésű lesz.

 3. A kezelés harmadik lépése egy különleges relaxáló maszk, a 3 rétegű Superbly Shape Holding (SSH) felhelyezése. A természetes fermentált kókuszrost anyagból készült szövetfátyol maszk segít feltölteni a bőrt nedvességgel, zárórétegének köszönhetően bent tartja a nedvességet a bőrben, így intenzívebb hidratálást tesz lehetővé. Cermaidokban (lipidekben) gazdag, így erősíti is a bőr saját védelmi rétegét és ellenállóbbá teszi a káros külső hatásokkal és irritációkkal szemben és vissza pótolja a bőr természetes zsírtartalmát.

 4. Záró lépésként a Growth Recovery krém segítségével bőrvédő aktív hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, ami így látványosan erősebb és ellenállóbb lesz.

A kezelés időintervalluma 90 perc alkalmanként.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Előnyök

A Thesera-H kezelés: hidratáló kezelés vízhiányos bőrre

A Thesera H kezelés a bőr mélyebb rétegeit hidratálja és egy pajzsot is képez a bőrben, hogy a nedvességet bent tartsa.

Hatására a bőr vízháztartása kezelésről-kezelésre látványosan optimalizálódik és szemmel látható, kézzel tapintható lesz az eredmény.

A kezelésben található termékek nagyon gazdagok vízmegkötő összetevőkben, amely támogatják a bőr vízmegtartó képességét.

A legismertebb vízmegkötő a hialuronsav. Ez olyan elem amely a bőrben természetes módon is megtalálható és vízben oldódik. A víz mellett a bőrnek szüksége van  lipidekre vagyis zsírok is. Szerepük nagyon fontos, mert a bőr felső, külső rétegében maradva a bőrsejtek között védőréteget alkotnak ezzel megakadályozzák, hogy a nedvesség elpárologjon a bőr felsőbb rétegeiből.

A Thesera H kezeléssel a hatóanyagok a megfelelő mélységbe jutnak, így hatékony és látványos eredményt érünk el, amely nem csak az első arcmosásig tart.

Már egy Thesera H kezelés is nagyon látványos, de kúraszerűen még látványosabb és tartósabb hatást érhetünk el. A kezeléseket érdemes párosával alkalmazni, 2, 4, 6 vagy 8 kezelés, attól függően, hogy a bőr mit kíván. Minél idősebb, dehidratáltabb a bőr, annál több kezelés javasolt.

A kezelés időintervalluma 60 perc alkalmanként.

A Thesera-H kezelés lépései

 1. sejtek megnyitása
 2. aktiváló közeg megteremtése a sejtek számára + keringésfokozó masszázs
 3. hidratálás + fátyolmaszk
 4. szigetelés – a vízvesztés megakadályozása, a nedvesség bőrben tartása

Mire figyeljünk a Thesera-H kezelés után?

 • A kezelést követően fontos a bőr védelme a káros sugarak ellen, fényvédő krém használata javasolt.
 • A kezelést követően kerüld a közvetlen napfényt és a szoláriumot legalább 2 hétig.
 • A kezelés napján és másnapján kerüld a szaunát és a forró gőzt, ne végezz intenzív testmozgást és kerüld az alkoholfogyasztást.
 • Fogyassz legalább 2l folyadékotnaponta. (szénsavmentes viz és/vagy gyógytea)

A Thesera H kezelések kiváló kiegészítője lehet az L. Lifting bőrbe olvasó szálas kezelésnek, hiszen a kozmetikai szálas kezelést követően fontos a bőr hidratálása. Ezzel szebbé és tartósabbá teheted a végeredményt.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket