Beautyfly Tudatos Életmódváltó Tábor

Neked - Veled - Érted

A változás harmóniája:
Érezd a ritmust, hallgasd a dallamot, lásd a színeket, tapintsd meg az új lehetőséget.

Lépj bele bátran a változás ritmusába!

2024. június 13 – 16.

A program

Mi a célunk?

Programunk segít felkészülni a változásokra, kezelni a menopauza tüneteit, és javítani az életminőséget, lemondások nélkül!

Csatlakozz hozzánk egy megerősítő, támogató közösségben, ahol megoszthatod tapasztalataidat, tanulhatsz másoktól, és új barátságokat köthetsz.

Engedd, hogy a “Beautyfly Tudatos Életmódváltó Tábor” segítsen neked átformálni ezt a változó időszakot egy pozitív, örömteli és egészséges élménnyé.

Ne hagyd elveszni a Benned Rejlő NŐT- ebben a kritikus időszakban sem!
Célunk, hogy Önmagad legjobb verziója legyél!

Vedd kezedbe az irányítást, és tedd meg az első lépést egy boldogabb, egészségesebb élet felé!

Csapat

Kik fognak ehhez hozzásegíteni?

Holisztikus szemléletben, egyensúlyra törekedve Ingrid a lelki, Éva pedig a testi megtapasztalásaidban fog támogatni.

A tábor vezetője

Kovács Éva

(személyi edző, dietetikus, életvezetési coach)

64 éves vagyok, közel 40 éve tanulom a mozgás, a test metabolikus egyensúlyát, a táplálkozástant és a test reakcióit a változásokra.

Szertornászként álltam már az asztal másik oldalán is, majd tanulmányaim befejezése után a Szegedi Orvostudományi Egyetemen dolgoztam vezetőedzőként 17 évig, mint felkészítő és vizsgáztató tanár, valamint az SZTE testkultúra szalon vezetője.

A dietetikát azért tanultam meg, mert az étrend és az ételek összetétele, azok alkotóelemeinek az ismerete és kiszámítása elengedhetetlen egy életmód váltó programban.

Fő területem: A sporttáplálkozástan és a 40 éve fölötti korosztály étrendjének kialakítása.

Két szakácskönyvet is kiadtam az utóbbi években. Böjt, sport, főző és életmód táborokat vezetek 1998 óta, és mindig az igényekhez igazítom a programot. 

„Csináld amit szeretsz és soha nem fogsz dolgozni!”

kovacsevareform.hu

A tábor szervezője

Kócsó Ingrid

Kócsó Ingrid (47) vagyok, a Beautyfly Body Center megálmodója. A holisztikus szemléletet képviselem, ezért mindig fontos volt számomra, hogy a felmerülő problémákkal test-lélek-szellem szintjén foglalkozzunk, hiszen minden, ami megjelenik fizikai szinten előbb érzelmi, illetve szellemi szinten már létezett.

Egy szenvedélyes és elkötelezett coach vagyok, aki hisz abban, hogy mindenki rendelkezik azzal a belső erővel és potenciállal, amely által elérheti céljait. Hiszek abban, hogy a változás lehetőség, és az akadályok legyőzhetők, hiszen az élet olyan, mint a biciklizés: hogy egyensúlyban maradj, mozognod kell.

Régóta foglalkoztat a spiritualitás és az önismeret. Számos képzésen, tanfolyamon vettem részt az elmúlt 25 év alatt (Mindfulness & Life coach, Transzperszonális Pszichológia, Szellemi-lelki párkapcsolati coach), alternatív gyógyító technikákat tanultam (Thetahealing, Access Consciousness, Aromaterápia).

Hiszek abban, hogy minden ember egyedi, különleges, utánozhatatlan, amitől a világunk sokszínű, és küldetésemnek tekintem, hogy segítsek rátalálni erre az egyediségre!

Ez a tábor neked szól, ha szeretnél kiegyensúlyozottabb lenni, tudatosabban rátalálni önmagadra és működéseidre és ez által megtapasztalni egy könnyebb, örömtelibb életet!

Ajándékozd meg magad a tartós, valódi feltöltődés élményével!

Nincs vesztenivalód!

Annyira hiszek a programban, hogy felajánlom neked, hogy a tanfolyam végén visszaadom a pénzed, amennyiben nem tapasztalod meg a Feltöltődés élményét!

A tábor részletei

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

A tábor mögött húzódó eszmeiség

Elmúltál már 40?

Állandó változásban vagyunk, a hormonjaink, az anyagcserénk, a bőrünk állaga, a kedvünk és a hangulatunk hullámzása jelzés értékű. Van aki túl nagy jelentőséget tulajdonít ennek, van aki fel sem veszi. Nem vagyunk egyformák- ami persze jó, de így az is egyértelmű, hogy a testünk változásaira nem egyformán reagálunk.

Ez a 4 nap /3 éjszaka a Menopauza változásai téma köré épül, tanulunk a táplálkozásunkról – melyek azok az alapanyagok, amik segítik a változó kor tüneteinek enyhítését, hogyan, mikor, mennyit és mit együnk, hogy megakadályozzuk az alattomos súlygyarapodást? A napi közös főzések ezt a célt szolgálják.

A mozgás terén- figyelembe véve az egyéni tényezőket – térd, csípő, váll, derék problémák -, milyen mozgásforma az, ami nem terhel izületeket, ínszalagokat? Kinek milyen típusú mozgás ajánlott? Cardio, dinamikus, statikus, izomtónus növelő vagy tömegnövelő? Lesznek napi választható tornák – ébresztő jóga, Nordic walking tanulás, gerinc gimnasztika, zsírégető fitness, mélyizom torna, stick, stb…

A megfelelő táplálkozás és mozgás segít a harmadik legnagyobb problémán, az izom tónustalanságán, a bőr állagának, flexibilitásának elvesztésén. Az állapotfelmérések, mérések és a sok beszélgetés segítenek ezen.

A 4 napos programhoz még jár egy testmasszázs és egy hullám-, vagy nyirokmasszázs is. Segítőnk Szili Ágnes talpreflexológus és masszőr, akivel már 30 éve dolgozunk együtt nagy egyetértésben.

A tábor célja, hogy feltöltődjünk testi lelki szellemi szinten, megtanuljuk elengedni azt a folyamatos parát és görcsöt, amit nap mint nap érzünk a saját bőrünkben: Az én testem ez? Ki van benne? Mi történt vele? Miért nem működik úgy, mint ahogyan eddig?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre találjuk meg közösen és egyénileg a válaszokat mind fizikai és lelki szinteken.

Csatlakozz hozzánk és bontakoztasd ki a legértékesebb Önmagadat!

“Life is more beautiful when you meet the right hairdresser.”

A helyszín

Hol kerül megrendezésre a program?

A ház Kiskunmajsán van, elszeparált, gyönyörű környezetben, saját medencével, jakuzzival és szaunával rendelkezik. 4 db 2 ágyas elhelyezésre van lehetőségünk. Minden adott egy jól megtervezett és átgondolt kibontakozásra inspiráló hétvégéhez.

Program

Ez a Program Neked Szól, Ha…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

▪️

Mélyen átéled az érzelmeket, és a változásokat pozitív fényben szeretnéd látni! Érzéseidet megoszthatod egy támogató közösségben. Megtanuljuk, hogyan kezeljük az érzelmek hullámvasútját, és hogyan találjuk meg a békét és az örömet a változások közepette.

▪️

Figyelsz a világ hangjaira. A táborunkban a természet hangjaitól kezdve az inspiráló előadásokig minden megszólít. Fedezd fel, hogyan kommunikálhatsz hatékonyabban a körülötted lévőkkel és hogyan hallgathatod meg saját belső hangodat ebben az életszakaszban.

▪️

A vizuális élmények jelentik számodra a világ megértésének kulcsát, a tábor színes programjai, a kreatív műhelymunkák és a gyönyörű természeti környezet mind arra vannak kitalálva, hogy új perspektívákat nyissanak meg előtted és segítsenek újraértékelni a változások szépségét.

▪️

A fizikai élményeken keresztül élsz, akkor érezd a nap melegét a bőrödön, a nordic walking vagy pusztán a mozgás örömét, és fedezd fel a relaxációs és fitness tevékenységek gazdag tárházát, amelyek segítenek összhangba kerülni a testeddel és elméddel.

Program

Még mit kapsz a programban?

🎁

Végig ingyenesen elérhető:

💥

Ami még benne van a programban:

  • 1 testmasszázs Szili Ágnes masszőr és manuálterapeutától
Extra szolgáltatás

A Program alatt szabadon használhatod

Ingyenesen elérhető a program alatt

Gépi nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsuk, megszüntessük a duzzanatokat és fokozzuk keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

1-szer igénybe vehető rugalmasan a program alatt

60 perces svéd gyógymasszázs Szili Ágitól

Szili Ágnes (60) vagyok, aki ismer, tudja, hogy egy dinamikus, erőteljes személyiség vagyok. 37 éve foglalkozom sporttal, melyben a tartásjavítás, intimtorna, a pilates és a gerincmobilizálás kapott főbb szerepet.

Rendszeresen szervezőként, óratartóként, masszőrként veszek részt böjt táborokban. 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a masszírozás területén, melybe beletartozik a spa-kezelés, köpölyözés, kötőszöveti kezelés, nyirokmasszázs, talp-reflexológia, aromaterápiás masszázs. 5 éve pedig a Wiener testtekercselésben mester fokozatot szereztem.

Ingyenesen elérhető a program alatt

HIEMT - Izomépítés

A technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen munkamenetben stimulálja az izmokat, ami 30 perc alatt akár 20.000 izom-összehúzódást is okozhat, ami ugyanennyi felülésnek felel meg. 3 hatást érünk el 1 kezeléssel: izomtömeg növekedés + zsírszövet csökkenés + gyorsuló anyagcsere.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. Az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el. Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény hatására erős lipolízis indul be, melynek következtében nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel.

A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk.

Ingyenesen elérhető a program alatt

Intimpad

Az Intimpad, mely csatlakoztatható a HIEMT készülékhez, az elektromágneses mező használatával aktiválja a medence izmait és célzottan erősíti a medencefenék izomzatát. A kezelés során az energia mélyen a izmokba hatol, stimulálva a medence területét, így a kezelés alatt akár 10-12.000 izomösszehúzódást is kiválthat.

Hatékonyan használható a

  • férfi és női inkontinencia kezelésére vagy megelőzésére,
  • a szülés utáni regenerációra,
  • a medencefenék-izom erősítésére,
  • és a szexuális élet felpezsdítéséhez a záróizmok működésének fokozására is.
Referencia

Milyen volt a márciusi táborunk?

Galéria a márciusi táborról

Foglald le a helyed április végéig early bird kedvezménnyel!

Most 375.000Ft helyett 199.000Ft-ért, április végéig pedig early bird (első 4 jelentkező) kedvezménnyel 169.000Ft-ért tudsz csatlakozni a 4 napos programhoz, amíg a helyek be nem telnek.

Ajándékozd meg magad a tartós, valódi feltöltődés élményével!

Nincs vesztenivalód!
Annyira hiszek a programban, hogy felajánlom neked, hogy a tanfolyam végén visszaadom a pénzed, amennyiben nem tapasztalod meg a Feltöltődés élményét! (Kócsó Ingrid – szervező)

A táborra Kócsó Ingridnél a +36 20 434 3113 -as telefonszámon, vagy a Beautyfly szalonokban a kolléganőinknél tudsz jelentkezni.

Minden további tájékoztatást az érdeklődők számára e-mailben elküldünk.

Visszahívás kérése:

GYIK

Fontos kérdések és válaszok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Lényegi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Ex habitasse metus pretium vel ultricies efficitur hac quis eleifend orci. Pellentesque natoque finibus felis a pede morbi suscipit accumsan semper. Pellentesque morbi montes elit auctor conubia netus donec maximus litora odio. Laoreet cras penatibus sociosqu ornare urna nisi cubilia enim conubia ullamcorper.

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket