Végleges dióda lézeres szőrtelenítés

Eredmények

Akár a szőrzet 90%-os csökkenését is elérhetjük a kezelés végére.

A végleges dióda lézeres szőrtelenítés

A szalonunkban található végleges dióda lézeres szőrtelenítésnek köszönhetően egy teljesen természetes, vegyszermentes eljárást alkalmazunk, ami segít megritkítani, majd teljesen eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat az adott bőrfelületről.

A bőrkímélő technológiának köszönhetően szinte minden bőrtípuson alkalmazható ez az eljárás.

A dióda lézer kezelés célja:

Ez egy olyan egységes és párhuzamosított fénynyaláb, melynek hullámhossza 755nm, 808nm és 1064nm. A diódalézer által kibocsátott fény a szőrtüszőben lévő melanint célozza, és elnyelődik a szőrtüszőt körülvevő véredényekben, ezáltal leállítja a működésüket.

A szalonunkban használt dióda lézer szőrtelenítő készülék alexandriai kristállyal és zafír kezelő fejjel rendelkezik, ami turbo hűtéssel van felszerelve, így kizárható mindenféle bőrsérülés a kezelések alatt.

A kezelés világos és sötét bőrön egyaránt elvégezhető. Akár a szőrzet 90%-os csökkenését is elérhetjük a kezelés végére. A dióda lézeres kezelés hatására a bőr tapinthatóan simábbá és bársonyossá válik. A kihulló és újra ki nem növő szőrszálak nem fognak többé szőrbenövést eredményezni. Hosszú távú hatásának köszönhetően nem kell bizonyos időközönként újra és újra elővenni a borotvát vagy a gyantát.

További információkért fordulj hozzánk bizalommal!

Az igazán végleges szőrtelenítés

Stardust Med dióda lézeres szőrtelenítés

A diódalézer által kibocsátott fény a szőrtüszőben lévő melanint célozza, és elnyelődik a szőrtüszőt körülvevő véredényekben, ezáltal leállítja a működésüket.

Aktuális akcióink

Bérletben kedvezőbb

Választhatod szolgáltatásainkat egyedi kezelésekként vagy akciós bérleteinkben, amelyekkel biztosan el fogod érni a célodat! Használd ki aktuális kedvezményeinket!

Kapcsolat

A Beautyfly Body Centerekben elérheted azt, amiről eddig csak álmodtál!

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Nem tudod még, hogy melyik kezelést vagy bérletet válaszd?

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, ahol közösen megtervezzük a kezelési folyamatot, amivel a legjobb eredményt fogjuk elérni.

Foglalj magadnak egy megfelelő időpontot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elérhetőségeink:

Szeged

Kiskunfélegyháza

Kecskemét

Iratkozz fel hírleveleinkre

Szerezd meg a legnagyobb kedvezményeket és a legújabb híreket a non-invazív testátalakítás világából!

Kövess minket